Ανατροπή με Πιτίνο στην Εθνική Ελλάδας

0
152

Οι άνθρωποι του αθλητισμού βιώνουν και εκείνοι με τη σειρά τους, όπως όλοι οι υπόλοιποι τις συνέπειες της καραντίνας. Ειτε είναι παράγοντες, είτε παίκτες είτε προπονητές μένουν σπίτι ακολουθώτας πιστά τις εντολές των αρμοδίων. Φυσικά όλα τα αθλήματα έχουν παγώσει και οι μόνες ειδήσεις που μπορεί να διαβάσει κανείς αυτό το διάστημα είναι για τα οικονομικά των ομάδων και πως η πανδημία του κορωνοίού έχει χτυπήσει τα μπάτζετ αλλά και τα συμβόλαια των παιχτών.

Βέβαια υπάρχουν και ειδήσει που βγαίνουν μέσα από τις τηλεφωνικές συνεντεύξεις που γίνονται με αθλητές και προπονητές για το πως βιώνουν την καραντίνα οι ιδιοι. Μια από αυτές βγήκε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Θανάση Σκουρτόπουλου στον ΣΠΟΡ FM ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Ρικ Πιτίνο να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, παρόλο που έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναικό και έφυγε για την Αμερική όπου θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στο κολλεγιακό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα με το Πανεπιστήμιο του Αϊόνα.

Μετά από τις εξελίξεις αυτές αυτόματα η θέση του στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά κι ενδεχομένως τους Ολυμπιακούς Αγώνες βρισκόταν στον ”αέρα”. Τουλάχιστον μέχρι και πριν λίγες ημέρες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και όσα είπε στη συνέντευξή του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ο Ρικ Πιτινο φαίνεται πως θα είναι την επόμενη ημέρα στον πάγκο της Εθνικής.

Εκτός όμως από τη συνέντευξη Σκουρτόπουλου ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, έχει ήδη μιλήσει με τον Αμερικανό κοουτς και μάλιστα από τις πρώτες ημέρες που ο Πιτίνο έφυγε για Αμερική. Οι δυο άνδρες μίλησαν και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρικ Πιτίνο ανέφερε στον Γιώργο Βασιλακόπουλο ότι άλλο Εθνική ομάδα, άλλο κολλεγιακό πρωτάθλημα και ότι θέλει πάρα πολύ να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με το Εθνόσημο της Ελλάδας στο στήθος. Φυσικά όλα θα σιγουρευτούν μετά την καραντίνα λόγω της πανδημίας όπου θα υπάρξει και συνάντηση των δυο πλευρών.

Πηγή: Pagenews.gr