Ανδρέας Γεωργίου στο Μαζί σου: «Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα γυρίσουμε πίσω στις ζωές μας»

0
55

Ανδρέας Γεωργίου στο «Μαζί σου»: Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος εμφανίστηκε μέσω skype το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μιλώντας για το θέμα φυσικά, των ημερών, το πως  δηλαδή βιώνει και εκείνος την απαγόρευση κυκλοφορίας και γενικότερα την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ αναφέρθηκε και στην αναγκαστική διακοπή του σίριαλ «8 Λέξεων».

Συγκεκριμένα,  δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου  σχετικά με τον ιό:

«Φοβήθηκα για λίγο. Φοβήθηκα για μισή μέρα και μετά βρήκα τον τρόπο να πάω κόντρα. Είναι κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι, “Παναγία μου θα κάτσω στο σπίτι και πνίγομαι”. Όμως, η φύση των ανθρώπων έτσι είναι. Όταν δουλεύουμε πολύ λέμε να είχαμε δυο μέρες να καθόμασταν σπίτι να ξεκουραστούμε αλλά τώρα, επειδή ουσιαστικά μας το επέβαλλαν, θέλουμε να βγούμε έξω».

Όσον αφορά το καθημερινό σίριαλ «8 λέξεις» σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός:

«Αν μας δινόταν ο χρόνος για ακόμα τρεις τέσσερις μέρες θα είχαμε επεισόδια για άλλες δυο βδομάδες, όμως, δυστυχώς έπρεπε να διακόψουμε τα γυρίσματα. Έτσι, ολοκληρώνουμε την προβολή προς το παρόν την Πέμπτη με το τελευταίο επεισόδιο. Θέλω να πιστεύω πως όλο αυτό που ζούμε είναι προσωρινό και σύντομα θα γυρίσουμε πίσω στις ζωές μας. Σίγουρα αυτό το διάστημα είναι ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα για όλους μας και έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε. Το θέμα είναι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και για να συμβεί αυτό πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί», υπογράμμισε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Πηγή: Pagenews.gr