Ανδρέας Παπανδρέου: Άγνωστες φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη που είχε τραβήξει ο ίδιος

0
29

Ο Ανδρέας Παπανδρέου και η σχέση του με τη Δήμητρα Λιάνη απασχόλησαν την ελληνική κοινωνία σε όλα τα επίπεδα στα τέλης της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές του 1990. Στην ιστορία έχει μείνει το νεύμα του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ στην αγαπημένη του, ενώ απίστευτη ήταν η ατάκα της Μαργαρίτας Παπανδρέου στον Ανδρέα όταν έμαθε για τη σχέση του με τη Δήμητρα Λιάνη.

Η Δήμητρα Λιάνη από τη δική της μεριά δεν πρόκεται να ξεχάσει τις στιγμές της με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Κατά περιόδους η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, ανεβάζει φωτογραφίες στα social media με τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ.

Η Δήμητρα Λιάνη έχει δημιουργήσει ένα άλμπουμ με φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, το οποίο έχει ονομάσει: «Όταν με φωτογράφιζε ο Ανδρέας…».

Ανδρέας Παπανδρέου: Άγνωστες φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη είχε τραβήξει ο ίδιος

Ανδρέας Παπανδρέου: Άγνωστες φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη είχε τραβήξει ο ίδιος

Όταν γνώρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου, η Δήμητρα Λιάνη ήταν μια γυναίκα νέα, όλο ζωή. Το άλμπουμ περιλαμβάνει διάφορες φωτογραφίες με αποκαλυπτικές πόζες της πληθωρικής Δήμητρας που αναστάτωσε την Ελλάδα τη δεκαετία του ’90, φωτογραφίες από παλαιότερα καλοκαίρια της, αλλά και στιγμές από διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες είχε παραστεί μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ανδρέας Παπανδρέου: Μια από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ

Ανδρέας Παπανδρέου: Μια από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο ηγέτης του ΠΑΣΟΚ

Ανδρέας Παπανδρέου: Άλλη μια σπάνια φωτογραφία με τη Δήμητρα Λιάνη

Ανδρέας Παπανδρέου: Άλλη μια σπάνια φωτογραφία με τη Δήμητρα Λιάνη

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η Δήμητρα Λιάνη μίλησε στο περιοδικό «Πατρινόραμα». Η κ. Λιάνη, που έδωσε συνέντευξη μετά από πολύ καιρό, μάλιστα, αποκάλυψε τη φράση που η ίδια πρόσθεσε στον τάφο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και τρεις φορές πρωθυπουργού της Ελλάδας από το 1981 μέχρι το 1996.

Η κ. Λιάνη ρωτήθηκε: Πόσο επίκαιρη είναι στις μέρες μας, η πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα;

«Είναι διαχρονική, ότι έχει πει και ότι έχει διδάξει, η εθνική του στρατηγική και η διεθνής του παρουσία, είναι η τελευταία πολιτική πρόσοδος του ελληνισμού που έχει προσφέρει πρωθυπουργός. Για όλους τους Ανδρεϊκούς είναι ζωντανή και εφαρμόσιμη. Μακάρι να μπορούσε να αναβιώσει και να επαναφερθεί η ρωμαλέα και ξεκάθαρη εθνική του στρατηγική για την επιβίωση των Ελλήνων.

Μακάρι να επανερχόταν η φιλολαϊκή του πολιτική. Μακάρι να εμπνέονταν το υγιές πολιτικό δυναμικό της χώρας από τις ξάστερες γραμμές και εντολές του. Μακάρι το δόγμα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» να γινόταν πραγματικότητα. Εγώ πάντως για να μην ξεχνιόμαστε, το πρόσθεσα στον τάφο του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr