Άννα Μπιθικώτση: Η κόρη του μεγάλου τραγουδιστή μας ξενάγησε στη διαδρομή του

0
210

Στη χθεσινή εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» ήταν πορσκεκλημένοι πολλοί καλλιτέχνες αλλά και η κόρη του μεγάλου τραγουδιστή Άννα Μπιθικώτση. Το αφιέρωμα ήταν στον κορυφαίο καλλιτέχνη Γρηγόρη Μπιθικώτση που μέσα από τις αφηγήσεις της κόρης του και μέσα από τα τραγούδια του που ερμήνευσαν αξιόλογοι καλλιτέχνες γέμισε το βράδυ των τηλεθεατών με όμορφες στιγμές και νοσταλγία.

Η ανακοίνωση της εκπομπής

Το Σάββατο 11 Ιουλίου, στις 22:00, η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, «επισκέπτεται» το σύμπαν του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή Γρηγόρη Μπιθικώτση. Ένα πραγματικό, παράλληλο σύμπαν γεμάτο ιστορίες γραμμένες με νότες…

Ξεναγός μας, η κόρη του, Άννα Μπιθικώτση, η οποία με τον γλυκό, χαρισματικό της τρόπο, μας μεταφέρει τρυφερές εικόνες από τις οικογενειακές τους στιγμές, ενώ απαγγέλλει το συγκινητικό ποίημα που έχει γράψει για τον πατέρα της, υπό τους ήχους της «Νύχτας μαγικιάς»!

Ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια με τη χαρακτηριστική φωνή του και μας χαρίζει υπέροχες στιγμές από την τεράστια καριέρα του αγαπημένου βάρδου.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη μάς μιλάει για τον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή και τον ιδιαίτερο τρόπο που ο ίδιος μετέφερε την ποίηση στο πλατύ κοινό.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το αφιέρωμα η Πίτσα Παπαδοπούλου. Μας θύμισε αγαπημένες επιτυχίες και μας περιέγραψε στιγμές από την προσωπική τους σχέση και συνεργασία. Για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση μίλησε ο μοναδικός και πάντα υπέροχος, Μανώλης Μητσιάς.

Πολλοί, ακόμη, φίλοι έσπευσαν να ντύσουν μουσικά το αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση. Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ερμηνεύει Μπιθικώτση και μας μιλά για την αλήθεια του, ενώ τη σκυτάλη παίρνει η Ελένη Δήμου, η οποία με τον δικό της τρόπο «αφηγείται» μερικές από τις «μουσικές ιστορίες» του.

Μαζί μας και οι υπέροχοι καλλιτέχνες, Ηλίας Κλωναρίδης, Θεοδοσία Στίγκα, Μιχάλης Δημητριάδης και Σωτήρης Δογάνης, οι οποίοι ερμήνευσαν πολλές επιτυχίες του Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Στην παρέα και οι ηθοποιοί Αλίνα Κωτσοβούλου, Κώστας Ανταλόπουλος, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κωνσταντίνος Μενούνος και Ναταλί Τσάβεζ, οι οποίοι έβαλαν τη δική τους πινελιά στη βραδιά.

Οι συντελεστές της εκπομπής

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου

Υπεύθυνος καλεσμένων: Χρήστος Καρυώτης

Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Στρατηγός

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr