Αννίτα Ναθαναήλ: Η υπόθεση που τη συγκλόνισε και η εκστρατεία αγάπης που έχει διοργανωθεί

0
45

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του Alpha «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου και μεταξύ άλλων, μίλησε για την υπόθεση που τη συγκλόνισε

Η Αννίτα Ναθαναήλ λοιπόν, αναφέρθηκε στην Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. «Έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος από την Ιωάννα για να επουλωθεί», σχολίασε αρχικά το πρώην μοντέλο στα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Μίλησε μάλιστα, για την εκστρατεία αγάπης που έχει διοργανωθεί για την Ιωάννα, την κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι και το πρώην μοντέλο ενημέρωσε παράλληλα και σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα η θεραπεία του προσώπου της.

«Έχουν πάει πίσω τα χειρουργεία της λόγω κορωνοϊού και ξέρεις είναι οδυνηρό για ένα κορίτσι που έχει πληγές, τραύματα και προγραμματισμένα χειρουργεία που περιμένουν να ολοκληρωθούν. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Μετά θα χρειαστεί κι εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στο εξωτερικό. Να κοιτάξει το θέμα του ματιού γιατί είναι κρίμα να μην μπορέσει να αποκαταστήσει το θέμα της όρασής της, το αυτί της, την κίνησή της στον λαιμό».

«Επειδή με τις εγχειρίσεις που έχει κάνει, έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος που δεν τα είχε περίσσεια αφού είναι λεπτή κοπέλα. Το δέρμα αργεί πάρα πολύ να ξεχειλώσει. Όταν αφαιρείς τόσα μεγάλα κομμάτια δέρματος για να καλύψεις τους κατεστραμμένους ιστούς, είναι πολύ αργή η επούλωση, διαδικασία χρονοβόρα κι επίπονη», προσέθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr