Αντώνης Λουδάρος: «Στα 12 μου ξαφνικά χάνω το σπίτι μου – Ο μπαμπάς με παράτησε»

0
31

“Με τον μπαμπά μου οι σχέσεις μας ήταν τυπικά σωστές. “Φεύγοντας” είπε στην αδελφή μου: “Τον Αντώνη τον αδίκησα πολύ”…”

Ο Αντώνης Λουδάρος θα είναι καλεσμένος αυτή την εβδομάδα στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Σε απόσπασμα που έπαιξε στο Πρωινό μας, ο ηθοποιός περιγράφει πώς άλλαξε η ζωή του σε μία μέρα, όταν έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 12 ετών.

«Στα 12 μου, κάτι συμβαίνει με την υγεία της μητέρας μου και «φεύγει». Εκεί αρχίζει η δική μου περιπέτεια… ξαφνικά χάνω το σπίτι μου. Όλα τα παιδιά έχουν φτιάξει λίγο ή πολύ τη ζωή τους και μένω εγώ με έναν μπαμπά που μου λέει: «Αντώνη δεν ξέρω πώς να σε μεγαλώσω, γιατί μέχρι τώρα το έκανε η μάνα σου. Δεν είμαι σε θέση να μείνουμε μαζί». Εγώ τότε το έζησα σαν απόρριψη αυτό.

Ενώ πήγα στο σπίτι της αδελφής μου που με καλοδέχτηκε, έμεινα ένα χρόνο και καταλάβαιναν ότι δεν ήμουν καλά, είχα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου και έρχεται η αδελφή της μητέρας μου και μου λέει: «Αντώνη έλα αν θες να μείνεις σε εμάς, θα έχεις δικό σου δωμάτιο και θα σε αγαπάω σαν να είμαι η μάνα σου». Έμεινα εκεί μέχρι τα 23, πολλή αγάπη, πραγματικά μου φέρθηκαν σαν να είμαι παιδί τους. Την έλεγα μαμά», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Λουδάρος.

«Με τον μπαμπά μου οι σχέσεις μας ήταν τυπικά σωστές. «Φεύγοντας» είπε στην αδελφή μου: «Τον Αντώνη τον αδίκησα πολύ». Τον συγχώρησα γιατί την αλήθεια του έλεγε ότι δεν ήξερε τι να με κάνει. Απλώς δεν ήθελε να ζήσει τη δυσκολία», σημείωσε ο Αντώνης Λουδάρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr