Άντζελα Δημητρίου: Ο λόγος που δεν άντεξε να πάει στην κηδεία του Στηβ Κακέτση

0
75

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας έζησαν στο παρελθόν έναν θυελλώδη έρωτα

Η Άντζελα Δημητρίου δεν πήγε στην κηδεία του Στηβ Κακέτση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, με την οποία ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε σχέση για κάποια χρόνια, επέλεξε να μην δώσει το «παρών».

Στη σημερινή εκπομπή «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε κάποιες πληροφορίες για τον λόγο που δεν πήγε η Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία.

Ωστόσο, η Άντζελα Δημητρίου δεν έχει αναφέρει ακόμα δημόσια τον λόγο που δεν εμφανίστηκε στην κηδεία του επιχειρηματία.

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του, η Άντζελα Δημητρίου είχε κάνει μια ανάρτηση γράφοντας:

«Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!».

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Στιβ Κακέτση, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών την Πέμπτη 18 Μαΐου.

Από τους πρώτους, στο νεκροταφείο Παπάγου, κατέφθασε η Κατιάνα Μπαλανίκα, πρώην σύζυγος του επιχειρηματία, υποβασταζόμενη από τον γιο τους, Μάκη.

Το «παρών» έδωσαν ανάμεσα σε άλλους, η Μαρινέλλα, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο επιχειρηματίας, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, η Ελένη Ράντου και η Κάτια Δανδουλάκη.

Στεφάνια έστειλαν η Άντζελα Δημητρίου, η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο δήμαρχος Βόλου και άλλοι από τον χώρο του θεάματος και της πολιτικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr