Απαγωγή Μαρκέλλα: Στο «μικροσκόπιο» οι τραπεζικοί λογαριασμοί της 33χρονης

0
37

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη έδωσε στην ανακρίτρια ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης. Η κατάθεσή του, έδωσε σαφές χρονοδιάγραμμα της οικονομικής της κατάστασης.

H 33χρονη μέχρι πριν από λίγους μήνες είχε ελάχιστα χρήματα και ξαφνικά τον περασμένο Μάρτιο ξεχρέωσε υπέρογκους λογαριασμούς και άλλαξε σπίτι, σύμφωνα με το Star. O πρώην σύζυγος της 33χρονης παρέδωσε στις δικαστικές Αρχές στοιχεία για έναν τραπεζικό λογαριασμό, που είχε η ίδια, όταν ήταν ζευγάρι και δεν παρουσίαζε κίνηση. Αντιθέτως λίγους μήνες μετά το χωρισμό τους, ο λογαριασμός άρχισε να παρουσιάζει έντονη καταθετική κίνηση και μάλιστα όχι από φυσικά πρόσωπα, αλλά από εταιρείες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, έπειτα από διερεύνηση αυτών των στοιχείων διαπιστώθηκε ότι η έδρα της μιας από της εταιρείες που φαίνεται να καταθέτει χρήματα στο συγκεκριμένο λογαριασμό, έχει έδρα χώρα της Βόρειας Ευρώπης.

«Μίλησαν» κινητό και λάπτοπ

Η πληροφορία έρχεται και «δένει» με στοιχεία που προέκυψαν από την εργαστηριακή έρευνα στο κινητό και το λαπτοπ της 33χρονης, καθώς φέρεται η ίδια -τις ώρες που ήδη είχε αρπάξει το παιδί- να ανταλλάσσει διαδικτυακά μηνύματα με άγνωστα άτομα. Ορισμένα από τα μηνύματα στα ηλεκτρονικά ίχνη που άφησαν στο διαδίκτυο, “βγαίνουν” στην Βόρεια Ευρώπη, και για το λόγο αυτό είχε ενημερωθεί επίσης η Eyropol, ώστε να συμβάλει στις έρευνες. Πλέον, οι έρευνες λαμβάνουν διαφορετική τροπή και δεδομένου και του γεγονότος πως η οικογένεια της 10χρονης μαθήτριας υποστηρίζει πως η 33χρονη άρπαξε το παιδί και το κράτησε για 24 ώρες φυλακισμένο στο διαμέρισμα της, γιατί είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας και ήθελε να εκμεταλλευτεί την μαθήτρια.

Ανάλογα με την εξέλιξη των ερευνών, είναι δυνατόν να κληθεί εκ νέου η 33χρονη, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να ερωτηθεί για τα μεγάλα χρηματικά ποσά που φαίνονται να κατατίθενται στους λογαριασμούς και κυρίως να απαντήσει, ποιοι καταθέτουν αυτά τα ποσά και για ποιο λόγο. Ωστόσο, από τις πρώτες ημέρες που ξέσπασε αυτή η υπόθεση, είχε γίνει γνωστό πως η 33χρονη -όπως και η ίδια είχε καταθέσει- εκδιδόταν περιστασιακά, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά από αυτή την δραστηριότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr