Απαγωγή Μαρκέλλας: Ενδεχομένως να έγινε βιντεοκλήση με προσωπικές στιγμές

0
60

Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ώρα με την ώρα βάζουν «φωτιά» στην όλη υπόθεση της απαγωγής της 1οχρονης Μαρκέλλας προ ημερών από περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Star, η μικρή Μαρκάλλα φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς και στον αδελφό της ότι εκτός από το τρίτο πρόσωπο που υπήρχε στο δωμάτιο, όπου κρατούνταν, έγινε και αναμετάδοση προσωπικών στιγμών μέσω βιντεοκλήσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μαρκέλλα περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρίτο άνθρωπο που εμπλέκεται στην απαγωγή. Συγκεκριμένα το παιδί περιέγραψε έναν έγχρωμο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

«Αυτό το είχε πει από την αρχή ο αδερφός της. Η μικρή το εκμυστηρρεύτηκε στον αδερφό της πως υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο σπίτι. Είναι προφανέστατα ερώτηση της ανακρίτριας στην κατηγορουμένη (η ύπαρξη τρίτου προσώπου). Να είναι τέτοια φαντασίωση τρίτο άτομο αποκλείεται» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η συνήγορος Ανθούλα Ανάσογλου.

Διαψεύδει η 33χρονη

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά της 33χρονης υποστηρίζει πως όλα αυτά βρίσκονται στη φαντασία της 10χρονης εξαιτίας των χαπιών που της είχε χορηγήσει.«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως  είναι εικόνες της από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε χαρακτηριστικά η κατηγορούμενη.

Η αστυνομία έχει υποψίες για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Σημειώνεται δε, ότι οι Αρχές υποπτεύονται ότι η προσπάθεια της 33χρονης να πάρει όλο το βάρος της απαγωγής έχει σκοπό να κουκουλώσει τυχόν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Μάλιστα, οι αρχές υποψιάζονται ότι όσο κρατούσε η 33χρονη το κορίτσι, έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, πάντα με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μην αφήσει ίχνη. Οι διαδρομές στα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας είναι συγκεκριμένες και ιχνηλατούνται από ειδικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr