Απαγόρευση κυκλοφορίας κορωνοϊός: Αστυνομικός έκανε κεφαλοκλείδωμα σε ηλικιωμένο

0
98

Απαγόρευση κυκλοφορίας κορωνοϊός: Απίστευτες είναι οι εικόνες από τον έλεγχο των δημοτικών αστυνομικών σε ηλικιωμένο άντρα στην πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση λόγω κορωνοϊού. Οι δημοτικοί αστυνομικοί βρήκαν τον ηλικιωμένο, που κατέβηκε από το τρόλεϊ, χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Όταν ξεκίνησαν να γράφουν το πρόστιμο, εκείνος αντέδρασε και προσπάθησε να αρπάξει το μπλοκάκι από τα χέρια ενός αστυνομικού, σκίζοντάς τον. Αρνητική εντύπωση ωστόσο προκαλεί η αντίδραση του αστυνομικού, ο οποίος άρπαξε με κεφαλοκλείδωμα τον ηλικιωμένο για να τον ακινητοποιήσει.

Ο αστυνομικός φωνάζει σε έντονο ύφος στον άνδρα: «Προσπάθησες να αρπάξεις το μπλοκάκι μου;», ενώ ο ηλικιωμένος του λέει να μην τον χτυπάει.

Εν τω μεταξύ στους 47 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τον ιό στη χώρα μας. Το πιο πρόσφατο θύμα είναι ένας άνδρας 51 ετών από την Πτολεμαΐδα. Ο 51χρονος πριν από δύο ημέρες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και στη συνέχεια λόγω αναπνευστικών προβλημάτων του διακομίσθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης όπου και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Θυμίζουμε ότι αυτός ήταν ο δεύτερος νεκρός από την περιοχή της Πτολεμαΐδας μέσα σε λίγες ώρες. Νωρίτερα μέσα στη μέρα είχε χάσει τη ζωή του από κορωνοϊό ένας 79χρονος που το τελευταίο τριήμερο νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Φυσικά οι δυο θάνατοι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχουν προκαλέσει ανησυχία στην περιοχή.

Πηγή: Pagenews.gr