Απάντηση ΑΕΚ: «Δεν απαντάμε στην υπέρτατη χυδαιότητα – Μην τους δώσετε την ικανοποίηση να φύγουν»

0
55

Η ΑΕΚ δεν ανέβασε άλλο τους τόνους και απλά κάλεσε τους φιλάθλους να μη ”τσιμπήσουν” στις προκλήσεις των ”ερυθρόλευκων” και δώσουν την αφορμή στην ομάδα του Πειραιά να αποχωρήσει πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ δεν απάντησε αναλόγως στην σκληρή ανακοίνωση του Ολυμπιακού και έδειξε ότι έχει στραφεί καθαρά μόνο στο αγωνιστικό μέρος του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου. Η Ένωση μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, ζητάει από τον κόσμο  να σταθεί δίπλα στην ομάδα για το ματς της Πέμπτης, με τρόπο που δεν θα επιτρέψει καμία αφορμή για τον Ολυμπιακό για να μην γίνει το παιχνίδι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Θεωρούμε προσβλητικό για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους μας να προβούμε σε τοποθέτηση-απάντηση απέναντι στην υπέρτατη χυδαιότητα. Αυτή την φορά δεν δίστασαν να βεβηλώσουν τη μνήμη ακόμη και των νεκρών οπαδών μας. Κάτι που δυστυχώς δεν μας προκαλεί έκπληξη. Ας τους κρίνει η κοινή γνώμη, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από εμάς.

Καλούμε μόνο τους φιλάθλους μας να αγνοήσουν την επιχείρησή τους να δυναμιτίσουν ακραία το κλίμα ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης. Αγνοήστε τους, μην τους δώσετε την χαρά και την ικανοποίηση να κάνουν αναστροφή και να φύγουν, όπως έχουν ήδη προαναγγείλει».

Πηγή: Pagenews.gr