Απάντηση Νέας Δημοκρατίας στον Τζανακόπουλο: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια

0
43

Απάντηση Νέας Δημοκρατίας στον Τζανακόπουλο: Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη ΝΔ και τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο με αφορμή τη δήλωση του τελευταίου που έκρινε ως αποτυχημένη την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ πριν την ολοκλήρωσή της.

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη ΝΔ και τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο με αφορμή τη δήλωση του τελευταίου που έκρινε ως αποτυχημένη την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ πριν την ολοκλήρωσή της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, έχει συναντήσεις με την ηγεσία των ΗΠΑ κι ετοιμάζεται να μιλήσει στο Κογκρέσο, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από Έλληνα Πρωθυπουργό και αποτελεί τιμή για τη χώρα, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Τζανακόπουλος, έχει ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η επίσκεψη «απέτυχε».

Είναι πράγματι θλιβερό ο ΣΥΡΙΖΑ, να βλέπει μια σημαντική επίσκεψη για τα συμφέροντα της χώρας μέσα από τα κομματικά του γυαλιά και να δείχνει αυτό το περίσσευμα μικροψυχίας. Το πετυχημένο ταξίδι του Πρωθυπουργού είναι κέρδος για την Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr