Απίστευτο video με τον Στέφανο Χίο να καταγγέλλει τον κορωνοϊό με συνοδεία πιάνου

0
50

Στέφανος Χίος κορωνοϊός: Με τον δικό του ξεχωριστό, καταγγελτικό, ύφος ο Στέφανος Χίος «κρούει των κώδωνα του κινδύνου» και καλεί τους αρμόδιους φορείς να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα για την εξάπλωση του κορωνοϊού προτού «πεθάνουμε όλοι».

Μόνο που αυτή τη φορά ο λόγος του αρθρώθηκε μετά… μουσικής:

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την εξαιρετική έμπνευση που είχε ένας χρήστης του youtube στο οποίο ένας πιανίστας συνοδεύει τον δημοσιογράφο φορώντας μάσκα.

Πάντως, επειδή η κατάσταση δεν «σηκώνει» και πολλά γέλια, η χώρα μας μέχρι στιγμής μετρά έξι νεκρούς. Συγκεκριμένα το πρωί έγινε γνωστό ότι ένας 70χρονος από την Καστοριά έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος άντρας είχε φύγει από τη ζωή χθες πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχε υποβληθεί. Τελικά αυτά έδειξαν ότι ήταν φορέας του κορωνοϊού.

Η σύζυγος του 70χρονου βρίσκεται επίσης στο νοσοκομείο, αλλά δεν είναι θετική στον ιό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το τρίτος θάνατος από κορωνοϊό στην Καστοριά. Πάντως ο 70χρονος διέμενε σε χωριό της Καστοριάς, όχι όμως σε ένα εξ αυτών της καραντίνας, αλλά σε παρακείμενο γι αυτό και η ανησυχία είναι έκδηλη και υπάρχει μεγάλος φόβος για τη διασπορά του ιού.

Πηγή: Pagenews.gr