«Από την τηλεόραση μου έμεινε ένα αυτοάνοσο, όταν ήμουν με τον Αυτιά»

0
48

«Ούτε εγώ ζήτησα συγγνώμη, ούτε εκείνος»

Η Μάγδα Τσέγκου παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, όπου μίλησε για την εμπειρία της στην πρωινή ζώνη με τον Γιώργο Αυτιά, τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα αλλά και το αυτοάνοσο που της άφησε η ενασχόλησή της με την τηλεόραση.

«Το πρωινό ξύπνημα στις 3 τα ξημερώματα μου έβγαλε ένα αυτοάνοσο, τη νευραλγία τριδύμου, η οποία με κατέστρεψε. Θα σου το πω εν συντομία: σε χτυπάει ρεύμα στο κεφάλι και δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Πονάει φρικτά αυτό το πράγμα, το είχα όταν ήμουν στον αέρα με τον Αυτιά» εξομολογείται η Μάγδα Τσέγκου.

Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ. «Όταν μία επιχείρηση επιλέγει να σταματήσει τη συνεργασία της με έναν άνθρωπο, για κάποιον λόγο το κάνει. Εγώ μίλησα με τη Ντόρα και μου είπε ότι δεν το ήξερε, απ’ ό,τι κατάλαβα κανονίζει κάτι άλλο» απαντά η Μάγδα Τσέγκου, ενώ επισημαίνει ότι οι σχέσεις της με τον Γιώργο Αυτιά έχουν πλέον αποκατασταθεί.

«Ούτε εγώ ζήτησα συγγνώμη, ούτε εκείνος. Όλα λύνονται μέσα από την κουβέντα. Μας κάλεσε εμένα και την οικογένειά μου για να μας συλλυπηθεί για τον θάνατο του Άγγελου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Pagenews.gr