ΑΠΘ: Νέο κορωνοπάρτι με εκαντοντάδες άτομα

0
165

ΑΠΘ: Εκατοντάδες νέοι γλέντησαν με μουσική και ποτά, ενώ οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκες.

Ακόμη ένα κορωνοπάρτι διοργανώθηκε χθες στο ΑΠΘ, με εκατοντάδες άτομα να γλεντούν με μουσική και ποτά. Πρόσφατα διοργανώθηκαν άλλα δύο μεγάλα πάρτι στο ΑΠΘ με τη συμμετοχή πολλών ατόμων.

ΑΠΘ: Δείτε βίντεο από το κορωνοπάρτι

Ακόμη ένα πάρτι διοργανώθηκε χθες το βράδυ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εκατοντάδες νεαροί διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατούσε στο πάρτι είναι το βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του Instagram. Υπενθυμίζεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη προκαταρκτικές έρευνες κατόπιν εισαγγελικής εντολής για να εντοπιστεί ο διοργανωτής των πάρτι του ΑΠΘ.

ΑΠΘ: Εισαγγελική έρευνα για τα πάρτι

Εντολή για έρευνα έδωσε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σχετικά με δύο κωρονοπάρτι που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ζήτησε από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει την διενέργεια προκαταρκτικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κοροναϊού.

Ζητούμενο αποτελεί η μη τήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, από την αστυνομία . Στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθούν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων και οι ιδιοκτήτες οχημάτων που κυκλοφορούν στους χώρους του πανεπιστημίου μεταμεσονύκτιες ώρες.

ΑΠΘ

Αφορμή για την εισαγγελική παραγγελία αποτέλεσαν δημοσιεύματα για δύο διαδοχικά πάρτι που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο, εντός του ΑΠΘ. Καταγράφηκε η συνάθροιση εκατοντάδων νέων πού διασκέδαζαν μέχρι πρωίας υπό ύψους ήχους μουσικής στους υπαίθριους χώρους του πανεπιστημίου. Να σημειωθεί ότι έχουν προηγηθεί ανάλογες εισαγγελικές παραγγελίες το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr