Αρχιτεκτονική: Για τον ουρανοξύστη Merdeka 118, στην Κουάλα Λουμπούρ, μόνο ο ουρανός είναι το όριο

0
24

Αρχιτεκτονική: Ο ουρανοξύστης Merdeka 118 βρίσκεται στο κέντρο της Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία, έχει επίσημα 118 ορόφους.

Ο ουρανοξύστης Merdeka 118 βρίσκεται στο κέντρο της Κουάλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία, έχει επίσημα 118 ορόφους και σύντομα θα γίνει το δεύτερο ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. H Αρχιτεκτονική έχει εξελιχθεί σε τεράστιο βαθμό.

Έχει χτιστεί ακριβώς στο σημείο που ανακηρύχθηκε η ανεξαρτησία της Μαλαισίας

Το κτίριο σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες της εταιρείας Fender Katsalidis με έδρα την Αυστραλία και ανεγέρθηκε στο σημείο όπου ανακηρύχθηκε η ανεξαρτησία της Μαλαισίας το 1957.

Αρχιτεκτονική

Το κτίριο Merdeka 118 έχει ύψος 678,9 μέτρα και θα περιλαμβάνει χώρους γραφείων 157.935 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και ξενοδοχεία και κατοικίες, όπως το Park Hyatt Kuala Lumpur και την υψηλότερη πλατφόρμα παρατήρησης στη Νοτιοανατολική Ασία.

Το κτίριο είναι συνδεδεμένο με τα σιδηροδρομικά δίκτυα της πόλης

Αρχιτεκτονική

Το κτίριο είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλα τα σιδηροδρομικά δίκτυα της πόλης και βρίσκεται πάνω από ένα υδάτινο πάρκο 16 στρεμμάτων και ανοιχτούς δημόσιους χώρους. Το Merdeka 118 αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2022. Η Αρχιτεκτονική του κτιρίου είναι ότι πιο εξελιγμένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr