Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ομορφόπαιδο ο Αργυρός, αλλά να γίνει τώρα δάσκαλος στο Voice;»

0
96

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο, στον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά και στην Μαρίνα Πατούλη.

Για την επικαιρότητα της showbiz μίλησε ο γνωστός επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο, στον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά και στην Μαρίνα Πατούλη.

Καταπέλτης» για την Μαρίνα Πατούλη και όχι μόνο εμφανίστηκε πασίγνωστος Έλληνας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη. Ο λόγος για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, ο οποίος άφησε αιχμές γύρω από τα ονόματά τους και τους κατακρεούργησε για τις επιλογές τους.

Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Στο σπάω τα ρολόγια έμεινε ο Τριαντάφυλλος δεν εξελίχθηκε

«Θα γίνει τώρα δάσκαλος ο Αργυρός; Είναι ένας καλός τραγουδιστής, ένα ομορφόπαιδο και δεν αμφισβητώ την αξία του. Αλλά μπορεί να γίνει τώρα δάσκαλος ο Αργυρός;».

«Τι δεύτερη καριέρα μπορεί να κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος;» αναρωτήθηκε, επίσης, γελώντας ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Εντάξει… Πήγε στο Survivor, ξεσκονίστηκε, τον μάθανε, για να δούμε όμως τώρα που θα ξεκινήσει. Τι καριέρα θα κάνει τώρα;

Εκεί έμεινε, στο «Σπάω τα ρολόγια», άκουσες κανένα άλλο τραγούδι; Τι δεύτερη καριέρα να κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος; Τρία πουλάκια πάνε ψηλά! Ότι ήταν να κάνει, το έκανε».

Αργύρης Παπαργυρόπουλος

Δεν πήρε μόνο διαζύγιο η Μαρίνα Πατούλη

Επίσης, όσον αφορά την συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη στο μουσικό σόου του Alpha, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος είπε με ειρωνικό τόνο πως «είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα, με μια καριέρα τέτοια που είχε δίπλα της έναν άντρα επώνυμο, ή η άλλη που είναι επιστήμονας ή η άλλη με κάτι αρώματα να πάνε στο J2US και να γίνουν τηλεοπτικό σκουπίδι;

Για ποιο λόγο; Για να της μάθει ο κόσμος; Να βγει δημόσια και να πει ότι πήρε το διαζύγιο; Η πρώτη είναι η κυρία Πατούλη που παίρνει διαζύγιο; Επιτρέπεται τώρα να βγούνε αυτά τα πράγματα; Είναι ντροπής πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr