Άριελ Κωνσταντινίδη: Η αποκάλυψη για την παρενόχληση

0
243

Η Άριελ Κωνσταντινίδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Να θυμίσουμε ότι η ίδια είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση πάνω στην σκηνή.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό της αλλά και την προσωπική της εμπειρία σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Ακόμη, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί παρενόχληση σε ηλικία 9 ετών, την οποία στην αρχή έκρυψε, αλλά και για τα περιστατικά που συνάντησε όταν ήταν μικρή και πήγαινε σε ακροάσεις.

«Δεν ρώτησαν για τον χωρισμό γιατί ήταν το πρώτο πράγμα που τους είπα «

«Τα δίδυμα είναι 4 ετών και είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Ήταν δική μου ανάγκη να τους μεγαλώνω ως ξεχωριστές και μοναδικές προσωπικότητες. Δεν είναι ίδιοι και δεν τους αντιμετωπίζω έτσι. Ο μπαμπάς τους είναι “παρών”. Έχουμε χωρίσει αλλά είναι εντάξει με τα παιδιά. “Παρών” ήταν και θα είναι σε όλη τους της ζωή. Απλώς τα παιδιά επηρεάζονται από τα συναισθήματα που υπάρχουν και δεν μπορούμε να τους πούμε ψέματα», δήλωσε στο «Πρωινό» και συνέχισε:

«Δεν ρώτησαν για τον χωρισμό γιατί ήταν το πρώτο πράγμα που τους είπα την πρώτη μέρα που δεν ήταν ο μπαμπάς στο σπίτι. Δεν εκδηλώθηκαν καθόλου, ήταν 2,5 ετών. Μου είπαν ότι είναι η ιδανική ηλικία. Δεν πρέπει να υπάρχουν εκκρεμότητες εκτός διαζυγίου. Όταν δεν έχουν αποκατασταθεί κάποια πράγματα είναι μια πληγή. Δόξα τω Θεώ είναι όλα εντάξει τώρα».

Σχετικά με την παρενόληση που έχει δεχτεί

Η Άριελ Κωνσταντινίδη έχει δεχτεί παρενόχληση σε ηλικία 9 ετών και στην αρχή το έκρυψε. «Δεν ήθελα να διαταραχθούν οι σχέσεις, κάποια στιγμή το είπα και απολύθηκε αυτό το άτομο. Εγώ δεν ήθελα να με βλέπουν ως μικρός παιδί, ήθελα να βλέπουν ότι είμαι δυνατή. Όλα ξεκινούν από την οικογένεια και το αν ο μπαμπάς και η μαμά δεν σέβονται ο ένας τον άλλον. Είναι κοινωνικό το ζήτημα.

Ήμουν ευάλωτη, δεν μπορούσα να θέσω τα όριά μου. Έχω δει γονείς, σε ακροάσεις, να χειροδικούν στα παιδιά τους. Εγώ είχα την προστασία από τη μαμά μου αλλά το περιβάλλον αυτό με σόκαρε. Αν δεν είχα κουβαλήσει όλο αυτό το φορτίο μπορεί να μην ήμουν εδώ. Η τέχνη είναι πάρα πολύ ωραία. Εγώ δεν θέλω να παίζω για να προσφέρω κάτι σε εμένα, αλλά να προσφέρω σε εσένα που θα με δεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr