Άρης: Η εξήγηση για την on field εξέταση πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

0
77

Η εικόνα του γιατρού της ΠΑΕ Άρης, Νίκου Ξυλούρη, να ελέγχει το γόνατο του νεαρού Ραφαήλ Σγουρού με τον φορητό υπέρηχο μυοσκελετικού στη διάρκεια της προθέρμανσης ήταν από τις πιο ιδιαίτερες από τον χθεσινό (12/2) αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Η εξέλιξη της ιατρικής τεχνολογίας για την έγκαιρη διάγνωση τραυματισμών πρόσφερε μια ιδιαίτερη φωτογραφία από τον χθεσινό (12/2) αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης». Η εικόνα απαθανατίστηκε στη διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων και δείχνει τον γιατρό της ΠΑΕ ΆρηςΝίκο Ξυλούρη, μαζί με τον συνεργάτη του Στράτο Γερακόπουλο, να ελέγχουν το γόνατο του Ραφαήλ Σγουρού.

Χρησιμοποιούν φορητό υπέρηχο μυοσκελετικού ο οποίος προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης διάγνωσης. Για την ακρίβεια, επί τόπου μπορεί να διαπιστωθεί το ενδεχόμενο διάτασης, θλάσης, οιδημάτων, χονδροπάθειας έως κατάγματος στο οστό

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα σημαντικό «εργαλείο» στη δουλειά του ιατρικού επιτελείου αλλά και για την υγεία των αθλητών καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να διαπιστωθεί το μέγεθος ενός προβλήματος τραυματισμού προς την κατεύθυνση αποφυγής επιδείνωσης της κατάστασής του.

GAZZETTA

Πηγή: Pagenews.gr