Άρης: Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον Θοδωρή Καρυπίδη

0
52

Ο αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη για δυσφήμιση των πειθαρχικών αρχών και οργάνων προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις.

Ο αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη. Ο λόγος είναι δυσφήμιση των πειθαρχικών αρχών και οργάνων οδηγώντας να προβεί σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Κυριακή {19/3} η κίτρινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατήγγειλε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, εξύβρισε Θόδωρο Καρυπίδη, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ενώ χθες {26/3} σε δήλωση του ο πρόεδρος των κιτρίνων κάλεσε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας να παραιτηθεί.

Η ανακοίνωση που ακολούθησε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία:

”Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης.

Η δίωξη ασκείται διότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ως αξιωματούχος της ΠΑΕ Άρης δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ”.

Πηγή: Pagenews.gr