Άρης Σοϊλέδης: «Έβαλα μαλλιά και έκανα μπότοξ»

0
65

«Μάλλον από την στεναχώρια έπεφταν τα μαλλιά, οπότε πήρα την απόφαση να κάνω την επέμβαση» αναφέρει

Ο Άρης Σοϊλέδης έκανε μια αποκάλυψη για την εμφάνισή του και την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αρχικά, σχολίασε τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ήταν αναμενόμενη η αποχώρηση της Μελίνας. Είτε η Μελίνα θα αποχωρούσε, είτε η Στέλλα. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι οι γυναίκες είναι πιο αδύναμες σε σχέση με τους άντρες. Εγώ θέλω νικητή τον Σάκη, γιατί το δικό μου μάτι κοιτάζει πάντα το αγωνιστικό πρώτα. Θα άξιζε και στη Σταυρούλα μια θέση στην 4άδα», είπε, ενώ πρόσθεσε για τον Νίκο Μπάρτζη: «Δεν τον έχω ζήσει πολύ έξω. Αυτό που βλέπω μέσα κάποιες στιγμές μου αρέσει και κάποιες άλλες όχι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμφάνισή του. «Υπήρχε μία περίοδος στη ζωή μου που είχα τριχόπτωση και έκανα επέμβαση, έβαλα μαλλιά. Εκείνη ήταν μία περίεργη περίοδος της ζωής μου, γιατί είχα χάσει τον πατέρα και τον αδερφό μου μέσα σε έξι μήνες. Μάλλον από την στεναχώρια έπεφταν τα μαλλιά, οπότε πήρα την απόφαση να κάνω την επέμβαση. Έχω κάνει και μπότοξ μια φορά για να δω πώς είναι», εξήγησε.

Πηγή: Pagenews.gr