Άρμι Χάμερ: Βγήκε από το κέντρο αποτοξίνωσης

0
37

Η εφημερίδα Sun επικαλείται πηγή σύμφωνα με την οποία ο Χάμερ έχει πλέον βγει από την κλινική αποτοξίνωσης στην οποία πέρασε 9 μήνες

Ο ηθοποιός Άρμι Χάμερ προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2021 κάνοντας αποτοξίνωση – ενώ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για βία κατά γυναικών και για κανιβαλιστικό εθισμό στο σεξ.

Η εφημερίδα Sun επικαλείται πηγή σύμφωνα με την οποία ο Χάμερ έχει πλέον βγει από την κλινική αποτοξίνωσης στην οποία πέρασε 9 μήνες. «Τα πάει πολύ καλά και είναι υπέροχα νέα για την οικογένειά του. Είναι πίσω στα νησιά Κέιμαν» είπε η πηγή στην εφημερίδα.

Ο Χάμερ παραμένει υπό έρευνα στο Λος Άντζελες για κατηγορίες ότι επέδειξε βίαιη συμπεριφορά αλλά και κανιβαλιστικές τάσεις κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών συνευρέσεων.Πρώην ερωμένη του ηθοποιού ισχυρίστηκε ότι «την κακοποίησε ψυχικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης τους», αναφέρει η Sun, προσθέτοντας ότι φέρεται να άφησε μια σειρά από προσβλητικά μηνύματα σε άλλες γυναίκες.

Η έρευνα ξεκίνησε ένα μήνα αφότου αρκετές γυναίκες κατηγόρησαν τον Χάμερ για συναισθηματική και σωματική κακοποίηση και ισχυρίστηκαν ότι τους έστελνε προσωπικά μηνύματα για σεξουαλικές πράξεις και άλλες φαντασιώσεις, μερικές από τις οποίες φετιχοποιούσαν βία. Δύο μηνύματα που αναρτήθηκαν σε ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram, έγραφαν «Πρέπει να πιω το αίμα σου» και «Είμαι 100% κανίβαλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr