Αρπαγή Μαρκέλλα: Τι δηλώνει η 33χρονη μέσα από τη φυλακή

0
62

Έλυσε τη σιωπή της μέσα από τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στο Mega, η κατηγορούμενη προσπάθησε να αμβλύνει την αντιπαράθεση με τον πρώην σύζυγό της που έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος της, ενώ επέμεινε στο ότι δεν έβλαπε με κανέναν τρόπο την 10χρονη μαθήτρια.

«Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει ότι τα τελευταία επτά χρόνια της συμβίωσής μας ήταν σχεδόν άνεργος. Είχε μεταβιβάσει την ατομική επιχείρησή του. Τα χρήματα από την πώληση τα σκόρπισε. Είχαμε πρόβλημα επιβίωσης. Εξαναγκάστηκα σε δεύτερη «δουλειά». Πονάω για το παιδί μας. Ποια μάνα δεν νιώθει άσχημα μακριά;», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ας μην μου επιτίθεται. Δεν θέλω «πόλεμο» μαζί του. Ξέρει τι συμφωνήσαμε για το παιδί. Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο. Δεν έχω κάνει κακό στη 10χρονη. Να της προσφέρω ήθελα. Θα βγει η αλήθεια».

Την ίδια ώρα, με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το περιεχόμενο από το κινητό και τον υπολογιστή της. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κληθούν νέοι μάρτυρες να καταθέσουν στην υπόθεση, σύμφωνα με τη δικηγόρο υπεράσπισης κ. Ανάσογλου.

Τι είπε η 10χρονη στην αστυνομία

Κρίσιμες ωστόσο για τις έρευνες της αστυνομίας είναι οι λεπτομέρειες που θυμήθηκε και περιέγραψε στις Αρχές η 10χρονη για τα όσα είδε και άκουσε. «Μου είπε ότι »θα κάνουμε μπάνιο τώρα», αλλά χτύπησε το τηλέφωνό της και μάλλον μιλούσε με μια γυναίκα. Δεν μπορούσε να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή», φέρεται να είπε η 10χρονη, η οποία σε ερώτηση για το αν άκουσε τι είπαν, απάντησε: «Κάτι άκουσα, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή, νομίζω, είπε. Τότε η 33χρονη απάντησε »τόσα πολλά λεφτά» και αμέσως πάρα πολύ γρήγορα πήγε και αγόρασε φαγητά για να φάμε. Πήρε πίτσα και άλλα πράγματα. Μέσα στη σακούλα με τα φαγητά είδα κάτω αυτήν την επιταγή που σας έλεγα».

Η 10χρονη, όμως, απάντησε και στην ερώτηση περί της επιταγής που υποστήριξε ότι είδε και αν παρατήρησε κάτι περισσότερο. «Όχι, δεν είδα ήταν χρώμα κίτρινο, μόνο αυτό είδα», επισήμανε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr