Άρτα: Συνελήφθη ο πατέρας του 16χρονου που σκότωσε τον θείο του

0
92

Άρτα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 16χρονου που σκότωσε τον θείο του, καθώς οι αρχές συνέλαβαν τον πατέρα του.

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το κυνήγι παρέας 8 ατόμων στην Άρτα,  φίλοι και συγγενείς μεταξύ τους, στην περιοχή του Μικρού Φράγματος. Ο λόγος είναι ότι ένας 16χρονος σκότωσε από λάθος τον θείο του και κατόπιν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Κατόπιν τούτου, ο 16χρονος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η νέα εξέλιξη στην υπόθεση αυτή είναι ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα του 16χρονου. Ο πατέρας, συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Συνελήφθη επίσης και ο άλλος αδερφός του πατέρα – για παράβαση του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, καθώς δικό του ήταν το όπλο που χρησιμοποίησε ο ανήλικος, σύμφωνα με την ertnews.gr.

Κρίσιμη κατάσταση

Παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας. Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με διαμπερές τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο.

Έφερε σοβαρά τραύματα στον αριστερό πνεύμονα. Στο χειρουργείο οι γιατροί αναγκάστηκαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, να προχωρήσουν σε πνευμονεκτομή.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των οκτώ κυνηγών, οι οποίοι είναι όλοι συγγενείς μαζί τους χωρίστηκαν προκειμένου να καλύψουν μεγαλύτερη περιοχή. Ο 33χρονος άντρας, πήρε μαζί του τον 16χρονο ανιψιό και πήγαν προς το μικρό φράγμα της Άρτας.

Εκεί, ο 16χρονος μπερδεύτηκε και πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του με πυρομαχικά για αγριογούρουνο. Ο πατέρας του παιδιού έντρομος έτρεξε να δει τι συνέβη. Είδε τον αδερφό του νεκρό, άκουσε το παιδί του ξεψυχισμένα να λέει «τον σκότωσα».

Ο έφηβος, δεν έδωσε χρόνο στον εαυτό του να θρηνήσει μετά το μοιραίο λάθος. Είδε τον αγαπημένο του θείο θανάσιμα τραυματισμένο και πάγωσε από τις τύψεις. Σε δευτερόλεπτα, πριν προλάβουν τα παγωμένα πρόσωπα και των υπολοίπων της παρέας να αντιληφθούν την έκταση της τραγωδίας, εκείνος έστρεψε την κάννη του όπλου, θέλοντας προφανώς να σημαδέψει την καρδιά του, και επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr