Άσχημα τα νέα για την Μαίρη Χρονοπούλου

0
142

Τα τελευταία χρόνια η Μαίρη Χρονοπούλου έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Η γνωστή ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που την έχουν καθηλώσει στο κρεβάτι. Ειδικότερα τώρα με την πανδημία του κορωνοϊού δεν μπορεί να κάνει και τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της. Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στην Σάσα Σταμάτη για τις μέρες που ζούμε και έδωσε τα εύσημα στον Σωτήρη Τσιόδρα και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου», ανέφερε και πρόσθεσε πως «δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Εκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κορωνοϊό δεν γίνεται να έρχεται».

Η ίδια σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και στον κόσμο με τον φονικό ιό, που έχει φέρει τα πάνω κάτω σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη μάχη μαζί του. «Αδιαφορώ για τον κορωνοϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ; Ο,τι γίνει έγινε, τι να κάνουμε; Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον κόσμο με αυτόν τον φονικό ιό. Εύχομαι να σταματήσει αυτό το πράγμα, γιατί φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ καιρό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαίρη Χρονοπούλου δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή της για τα όσα έγιναν από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κύματος του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αφού, όπως εξήγησε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν απόλυτα οργανωμένος γι’ αυτή την πανδημία. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πιο οργανωμένος από όλους τους ηγέτες. Απόλυτα οργανωμένος. Από όλο τον κόσμο η Ελλάδα έχει τους λιγότερους νεκρούς. Επίσης ο κ. Τσιόδρας είναι πολύ αξιόλογος», κατέληξε.

Πηγή: Pagenews.gr