Άσχημα τα νέα για τον Χρήστο Δάντη

0
123

Χρήστος Δάντης: Έχασε τον αδερφό του ο γνωστός τραγουδιστής. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό του στο Instagram.

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του Σάββα Αξιώτη, αδερφός του οποίου είναι ο Χρήστος Δάντης.

Πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή οι ηθοποιοί Γιάννης Θωμάς και Χριστίνα Βαρζοπούλου.

Χρήστος Δάντης: Ποιος ήταν ο αδερφός του

Ήταν ένας άνθρωπος που ξεκίνησε το κίνημα εναλλακτικών Θεάτρων στο Κέντρο της Αθήνας και στο Μεταξουργείο. Toυ άρεσε να ανεβάζει πρωτοποριακές παραστάσεις δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στους συγγραφείς του παραλόγου. Άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στον Βύρωνα.

Χρήστος Δάντης

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ο γνωστός τραγουδιστής. Σημειώνεται πως ο Χρήστος Δάντης και ο Σάββας Αξιώτης είναι αδέρφια από την ίδια μητέρα αλλά από διαφορετικό πατέρα, για αυτό έχουν διαφορετικά επίθετα.

Χρήστος Δάντης

«Καλοί μου φίλοι…

Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον αδελφό μας, Σάββα Αξιώτη. Έναν πρωτοπόρο του εναλλακτικού Θεάτρου, έναν άνθρωπο που ξεκίνησε το κίνημα εναλλακτικών Θεάτρων στο Κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο και μετά ακολούθησαν πολλοί. Ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε πολλά. Από την ευγένεια, μέχρι τη συμφιλίωση μου με το άγνωστο, το διαφορετικό, το παράδοξο για τα καθιερωμένα.

Συνεργαστήκαμε Από το «ξεμπάζωμα» του Θεάτρου του «Περιθώριο» στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα φώτα που «έπαιζα» και τις «Μπομπίνες» με τις μουσικές στις παραστάσεις του, μέχρι τα λιγοστά τραγούδια που γράψαμε παρέα, μεταξύ αυτών και το «Κομμάτια» που μετράει 22 χρόνια. Ο Σάββας «έφυγε» στο σπίτι του στον Βύρωνα από ανακοπή.

Ευχαριστούμε πολύ τη Δημοτική Αρχή της Καισαριανής που μας βοήθησε να βρούμε χώρο και το χρόνο ώστε να τελεστεί το μυστήριο. Από σήμερα βρίσκεται κοντά στη γυναίκα που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του, τη Μάνα μας.

Αντίο Σάββα..

Μαρία, Αλεξάνδρα, Χρήστος».

Χρήστος Δάντης: Λίγα λόγια για αυτόν

Έχει κάνει τέσσερις γάμους. Ο πρώτος έγινε το 1989, με την τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση και διήρκησε πέντε χρόνια. Ο δεύτερος ήταν με την τραγουδίστρια Κατερίνα Τοπάζη (1996-2003), με την οποία απέκτησε και το πρώτο του παιδί, τον Χριστόφορο (γενν. 2000). Ο τρίτος ήταν με την πρώην τραγουδίστρια Φλώρα Θεοδώρου ενώ ο τέταρτος με την Τζένη Βουτσινού (2013-2017) με την οποία έκαναν δύο παιδιά, την Μαριζέτα και τον Σήφη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr