Άσχημα τα νέα για τον Πάνο Καμμένο

0
222

Οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της οικογένειας του Πάνου Καμμένου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την οικογένεια Καμμένου

Φαίνεται πως «θύμα» των οικονομικών επιπτώσεων του φονικού ιού είναι και ο Πάνος Καμμένος ο οποίος είχε ανοίξει έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο όνομα του γιου του, Ηλία. Μάλιστα, μετά και την προβολή που πήρε από τα εγκαίνια, υπήρχαν ελπίδες ώστε να πάει καλά καθώς επισκέφτηκαν αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές την επιχείρηση, πολλοί από τους οποίους έφυγαν με νέο αυτοκίνητο.

Αν και ξεκίνησε δυναμικά λοιπόν, η επιστροφή του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, μετά τις εκλογές όπου απέτυχε να μπει στη Βουλή, φαίνεται πως τα πράγματα δεν βαίνουν ομαλώς, την ώρα που όλα έδειχναν εξαιρετικά στις αρχές του χρόνου με την επανέναρξη της δραστηριότητα της οικογένειας Καμμένου. Αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται στη μετά καραντίνα εποχή.

Η νέα επιχείριση κλονίστηκε από το lockdown

Τόσο το lockdown που κλόνισε οικονομικά μια νέα επιχείρηση, με αρκετά ανοίγματα, όσο και η στροφή των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων, από τα μεταχειρισμένα στα καινούρια, έχει προκαλέσει προβλήματα και στη συγκεκριμένη επιχείρηση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Εξάλλου, η εμπορία μεταχειρισμένων «Η. Καμμένος» ξεκίνησε τη δραστηριότητα της σε μία περίοδο που ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του σε αυτά, μετά και από τα χιλιάδες κρούσματα παραποίησης των κοντέρ τους, σύμφωνα με το newsauto, αν και όχι από την επιχείρηση της οικογένειας Καμμένου.

Ο Ηλίας Καμμένος προσπαθεί…

Είναι χαρακτηριστικό όμως, πως αυτή τη στιγμή μόλις 32 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα είναι προς πώληση, όταν κατά μέσο όρο η γκάμα σε τέτοιου μεγέθους επιχειρήσεις και σε τέτοιες περιοχές, όπως είναι η «αυτοκινητομάνα» Συγγρού, ξεπερνάει τα 70. Ο Ηλίας Καμμένος, προσπαθεί μέσω κυρίως του πατέρα του να έρχεται σε επαφή με εισαγωγείς, με σκοπό να μπορέσει να προμηθευτεί από αυτούς καλά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και με όσο το δυνατόν ευκολίες πίστωσης, ώστε να έχει εμπόρευμα προς πώληση. Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ πιθανό να ξεκινήσει και τις πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων, ως ανεξάρτητος έμπορος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr