Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου 2020

0
56

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη που θα φέρει εντάσεις στις συζητήσεις και γενικότερα στις επαφές. Κάποιοι δεν θα είναι σε θέση να ελέγξουν το πείσμα και την αδιαλλαξία τους, ενδεχομένως να προσπαθήσουν να υπερισχύσουν με τρόπο που ίσως να δημιουργήσει ρήξεις.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε προτεραιότητα μπαίνουν ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης. Ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες, δεν θα λείψουν οι καινούργιες προτάσεις. Κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τις εργασίες τους, να συνεργαστούν ομαλά και να καταλήξουν σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αναγκαίο θα είναι να υπάρξει πρωτοβουλία και άμεση λήψη αποφάσεων, τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη και δυναμικότητα.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Πηγή: Pagenews.gr