Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 22 Απριλίου 2020

0
50

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα, σχέδια και ιδέες θα έχουν τη δυνατότατα να μπουν σε εφαρμογή ωστόσο οι στόχοι θα πρέπει να κυμαίνονται σε πλαίσια ρεαλιστικά και εφικτά. Στην επικοινωνία θα υπάρξουν ανοίγματα, στις συζητήσεις θα υπάρχει ευχέρεια λόγου και εξωστρέφεια.

Το τρίγωνο των Φώτων με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο φέρνει επαναπροσδιορισμούς και αναθεωρήσεις, σχέδια και στόχοι της προηγούμενης περιόδου θα επανεξεταστούν. Στις περιπτώσεις που οι επιδιώξεις δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος τώρα θα χρειαστεί αναπροσαρμογή, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αλλαγές και διαφοροποιήσεις. Η σκέψη θα γίνει αντικειμενική, ο ρεαλισμός θα βοηθήσει στον να προχωρήσουν οι ενέργειες με σύνεση.

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη θα χρειαστεί μεθοδική σκέψη. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες, κάποιοι ενδεχομένως να παγιδευτούν σε εξιδανικεύσεις και ωραιοποιήσεις, η αντίληψη θα πρέπει να είναι ρεαλιστική και διεισδυτική. Τα φαινόμενα ενδεχομένως να απατούν, οι πληροφορίες θα πρέπει να επεξεργαστούν αναλυτικά.

Πηγή: Pagenews.gr