Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου 2020

0
42

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η Σελήνη από τον Σκορπιό συμβάλλει στον έντονο συναισθηματισμό. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για προσεγγίσεις και εξομολογήσεις, δεν θα λείψουν οι υπερβολές και οι σκηνές ζηλοτυπίας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει αποκαλύψεις. Στις συζητήσεις θα ακουστούν αλήθειες, κάποιοι θα καταφέρουν να βγουν από τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις. Οι στόχοι και οι βλέψεις περνούν σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, δεν θα λείψουν οι σημαντικές και σοβαρές αποφάσεις.

Οι τολμηροί και παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να φροντίζουν να κινηθούν μέσα σε συνετά πλαίσια, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές και οι ακρότητες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στο να υπάρξει σύνεση, οι στόχοι θα είναι εφικτοί και αρκετά προσγειωμένοι, ουσιαστικά θα οριοθετηθεί ο ενθουσιασμός. Στον επαγγελματικό τομέα οι ενέργειες θα είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές, τα συμβάντα θα βοηθήσουν στο να υπάρξει βελτίωση και άνοδος.

Πηγή: Pagenews.gr