Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου 2020

0
62

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ο Δίας στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο προσκήνιο εμφανίζονται παλιά ζητήματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσης. Θέματα που την προηγούμενη περίοδο δεν είχαν λυθεί τώρα θα επανεξεταστούν επάνω σε νέες βάσεις. Ίσως να χρειαστεί να γίνουν συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, αναγκαίο θα είναι να αλλάξει ο χειρισμός αντιμετώπισης.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο ανάγκη θα εκδηλωθεί για κοινωνικοποίηση και γενικότερα για συμμέτοχη σε συλλόγους ή σε ομάδες κοινωνικής προσφοράς και δράσης. Σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες. Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους, σε αισθηματικό επίπεδο θα γίνουν νέες γνωριμίες, ωστόσο κάποιοι ενδεχομένως να προτιμήσουν τις απρόσωπες σχέσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει άρνηση για δεσμεύσεις.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Πηγή: Pagenews.gr