Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου 2020

0
51

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης, τα συναισθήματα θα είναι έντονα, ίσως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους αμφιβολίες, η σκέψη ενδεχομένως να γίνει καχύποπτη. Στον αισθηματικό τομέα θα πρέπει να αποφευχθούν οι σκηνές ζήλιας, προσωπικές εικασίες ενδεχομένως να οδηγήσουν σε υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να δοθεί σημασία στα γεγονότα και όχι στις υποψίες.

Ανάγκη θα είναι η κατοχύρωση, η επιβεβαίωση, και η συναισθηματική ασφάλεια. Κάποια ζευγάρια θα πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν σε δεσμευτικές ενέργειες. Θα υπάρξει το άνοιγμα για ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα και ριζικές αποφάσεις. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στο να υπάρξει κατανόηση και συνεννόηση. Οι συζητήσεις θα έχουν ομαλή εξέλιξη, τα συναισθήματα θα εκδηλωθούν με περισσότερη άνεση.

Δείτε τις προβλέψεις της γνωστής αστρολόγου

Πηγή: Pagenews.gr