Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

0
48

Άση Μπήλιου Ζώδια: Ερωτικά, οικογένεια, επαγγελματικά. Θέματα που καθημερινά απασχολούν όλους μας και πολλές φορές για αυτά αναζητούμε τις σωστές απαντήσεις. Μέσα σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί το τελευταίο διάστημα και η πανδημία, με τον κορωνοιό να συνεχίζει την επέλαση του μπλοκάροντας πολλά από τα σχέδιά μας. Η μελλοντολόγος Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις για να βγούμε από τα αδιέξοδα.

Με τον Ήλιο στον Κριόνα κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω η σημερινή μέρα θα μας αποζημιώσει κάπως, αν η χθεσινή μας πίκρανε. Θα τονώσει την αισιοδοξία μας, αλλά και θα προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες, δυνατότητες, ευκολίες, κέρδη και διάφορα άλλα δώρα, που θα μας φτιάξουν τη διάθεση. Από την άλλη όμως, οφείλουμε να μην τρέφουμε μεγάλες προσδοκίες και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς λόγω επιπολαιότητας, υπέρμετρου ενθουσιασμού ή υπερβολής, που θα μας διακατέχει, κινδυνεύουμε μαζί με τα πλεονεκτήματα να βγάλουμε στη φόρα και τα μειονεκτήματά μας, να υπερεκτιμήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις, να «μασήσουμε» με παχιά λόγια και υποσχέσεις και να χάσουμε το όποιο πλεονέκτημά μας ή να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είναι η τυχερή σας μέρα. Καλοπεράστε, απολαύστε, αλλά με μέτρο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πετύχετε επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους, ο κίνδυνος όμως να καβαλήσετε το καλάμι είναι επίσης μεγάλος. Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι ευνοείστε οικονομικά και ερωτικά, αρκεί να μείνετε μακριά από εντυπωσιασμούς, σπατάλες και πειρασμούς.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Πηγή: Pagenews.gr