Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου 2020

0
111

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τον τρόπο έκφρασης τους καθώς επίσης και τον τρόπο δράσης τους, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες και πολύ καλά σκεπτόμενες. Ο δυναμισμός και η ανάγκη για απελευθέρωση θα δώσουν την ώθηση να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, κάποιοι θα καταφέρουν να αλλάξουν το κατεστημένο τους.

Προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, σε περιπτώσεις εκνευρισμού θα πρέπει να υπάρξει αυτοσυγκράτηση. Στον επαγγελματικό τομέα τα ανοίγματα θα είναι άμεσα, θα ακουστούν νέες προτάσεις που θα βοηθήσουν στη βελτίωση και στην οικονομική άνοδο.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους, θα υπάρξει η ευκαιρία να τακτοποιηθούν παρελθοντικά ζητήματα, λύσεις θα δοθούν σε υποθέσεις που την προηγούμενη περίοδο ήταν προβληματικές ή υπήρξε δυσκολία στη συνεννόηση. Στον επαγγελματικό τομέα ανοίγει ο δρόμος για συζητήσεις συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Θετικές αλλαγές θα υπάρξουν στις εργασιακές συνθήκες και γενικότερα στην συναδελφική επικοινωνία.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Πηγή: Pagenews.gr