Άση Μπήλιου Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 26 Απριλίου 2020

0
108

Άση Μπήλιου Ζώδια: Η επέλαση της πανδημίας είναι ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί την ανθρωπότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καθημερινά οι Έλληνες πολίτες ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα με τον φονικό ιό περιμένοντας το πότε θα έρθει η μέρα που άπαντες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Πέραν όμως της υγείας καθημερινές έννοιες για όλους τους ανθρώπους παραμένουν τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά. Απαντήσεις για όλα αυτά δίνει η Άση Μπήλιου, με τη γνωστή αστρολόγο να πραγματοποιεί τις καθιερωμένες της προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο στην οικογένεια, στο σπίτι, και γενικότερα στις προσωπικές υποθέσεις. Για κάποιους θα είναι δύσκολο να βγουν από τη ρουτίνα τους, ωστόσο στην περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές η προσαρμοστικότητα θα είναι εύκολη. Ανοίγματα θα υπάρξουν για επαφές και συναναστροφή κυρίως μέσα στο κοντινό οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συναντήσεις, θα ακουστούν καλέσματα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς θα βοηθήσει στο να γίνει η διάθεση αισιόδοξη, οι σκέψεις θα εστιάσουν στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Φεύγει η εσωστρέφεια και η επιφύλαξη οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες, οι προσεγγίσεις θα είναι πιο δυναμικές και αρκετά πιο απελευθερωμένες.

Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται κάποιοι να έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν και μία καινούργια σχέση. Τα ζευγάρια μεταξύ τους θα είναι πιο εκδηλωτικά, θα υπάρξει η δυνατότητα να βρεθούν λύσεις, γενικότερα αλλάζει ο τρόπος αντίληψης και προσέγγισης των καταστάσεων. Η συναισθηματική κατανόηση θα είναι πιο εύκολη, η διαίσθηση θα είναι αρκετά έντονη.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

Πηγή: Pagenews.gr