«Ασημένια» στο Ευρωπαϊκό η Πρεβολαράκη [pic]

0
89

Με μία ακόμα μεγάλη επιτυχία, αυτή του ασημένιου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, η Μαρία Πρεβολαράκη δόξασε ξανά την Ελλάδα

Με μία ακόμα μεγάλη επιτυχία, αυτή του ασημένιου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ουγγαρία, η Μαρία Πρεβολαράκη δόξασε ξανά την Ελλάδα.
 
Η «Κυρία της ελληνικής Πάλης» στον τελικό των 53κ. αντιμετώπισε την Μαλμγκρίν (Σουηδία) και ηττήθηκε με 3-2 στα σημεία.
 
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και η Πρεβολαράκη έχασε το χρυσό κυρι0λεκτικά στις λεπτομέρειες, καθώς οι δύο από τους τρεις πόντους που πήρε η Σουηδέζα ήταν παρατήρηση και χαμένη ένσταση.
 
Αναμφίβολα πρόκειται για μία μοναδική επιτυχία, μιας και το ασημένιο μετάλλιο της Πρεβολαράκη αποδεικνύει ότι είναι μία από τις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η έκτη φορά που ανεβαίνει στο βάθρο Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Γυναικών, στην πλούσια καριέρα της!
 
Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση για την ελληνική Πάλη. Είχε προηγηθεί το χρυσό μετάλλιο του Γιώργου Κουγιουμτσίδη, ο οποίος μαζί με την Πρεβολαράκη κατάφεραν να δώσουν τεράστια χαρά στους φίλους του ελληνικού αθλητισμού.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr