Αστυνομική βία: Η απάντηση της μητέρας του δικηγόρου στον αστυνομικό που την έβρισε

0
27

Η αστυνομική βία των τελευταίων ημερών, ειδικά με ό, τι έγινε στη Νέα Σμύρνη, έχει οδηγήσει σε παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Τις προηγούμενες μέρες είχαν υπάρξει καταγγελίες για όσα είχαν συμβεί σε πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το ηγετικό μέλος της 17Ν συνεχίζει την απεργία πείνας, ενώ προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το αιτημά του για μεταγωγή στον Κορυδαλλό.

Σε μια από αυτές τις πορείες αστυνομικός των ΜΑΤ έσπρωχνε δικηγόρο. Όταν εκείνος του είπε την ιδιότητά του, του απάντησε: «Δικηγόρος της μάνας σου είμαι ρε, την π@@τ@ν@». Θυμηθείτε το επίμαχο βίντεο:

Η μητέρα του συγκεκριμένου δικηγόρου δεν άφησε αναπάντητη τη συγκεκριμένη ενέργεια που ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων. Σε ανάρτησή της αναφέρει ότι τη λένε Μαρία Πλυτά και τονίζει:

«Είμαι η μητέρα του δικηγόρου που στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα και στο αίτημα μεταγωγής του στις 6/3/2021, αστυνομικός αφενός μεν τον προπηλάκισε αφετέρου εξύβρισε εμένα αποκαλώντας με π@@τ@ν@, παρά το γεγονός ότι όχι μόνο δεν γνωριζόμαστε, αλλά όσον με αφορά δεν επιθυμώ να γνωρίσω ούτε τον ίδιο ούτε οποιονδήποτε άλλο με το ήθος και την… αισθητική του.

Τα στοιχεία μου είναι: Μαρία Πλυτά, συνταξιούχος δικηγόρος, και θα ήθελα μέσω υμών να επισημάνω στον νεαρό αυτό που ζει και πληρώνεται από τη φορολογία μας με σκοπό να προστατεύει τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών και στον πολιτικό του προϊστάμενο τα εξής:

Προς τον αστυνομικό και τον πολιτικό του προϊστάμενο: Νεαρέ μου, στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για το αίτημα μεταγωγής του Δ. Κουφοντίνα, στις 6/3/2021 στην Αθήνα, όπως ευκρινώς έχει καταγραφεί σε video με ήχο, αφενός μεν προπηλάκισες και κακοποίησες τον γιο μου, δικηγόρο στο επάγγελμα, αφετέρου απεκάλεσες εμένα π@@τ@ν@.

Σε διαβεβαιώ ότι δεν είμαι π@@τ@ν@.

Εκτός και αν η αστυνομία γνωρίζει κάτι περισσότερο. Είμαι συνταξιούχος δικηγόρος στο επάγγελμα, σύζυγος, μητέρα, γιαγιά. Ξεκίνησα από τις φτωχογειτονιές του Περιστερίου, κατόρθωσα να μορφωθώ, να ζήσω έντιμα και με αξιοπρέπεια, και να μορφώσω τα παιδιά μου μαθαίνοντάς τα ταυτόχρονα τη σημασία του να είναι αλληλέγγυοι, δημοκράτες, να παλεύουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες.

Το επάγγελμα που ψευδώς μου αποδίδεις αναγκάστηκε να το δηλώσει η μεγάλη Λιλή Ζωγράφου σε εποχές για τις οποίες δεν είναι περήφανη η χώρα μας, και φαντάζομαι ούτε η υπηρεσία σας.

Ελπίζω και παλεύω για μην επανέλθουν τέτοιες εποχές. Ελπίζω επίσης σε μια απλή συγγνώμη δική σας καθώς και του πολιτικού προϊσταμένου σας».

Αστυνομική βία: Η ανάρτηση της μητέρας του δικηγόρου

Αστυνομική βία: Η ανάρτηση της μητέρας του δικηγόρου

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr