Αθηνά Χρυσαντίδου: «Μου έδιναν 10.000 € για ένα βράδυ» λέει η πρώην παίκτρια του Power of Love

0
63

Έγινε γνωστή στο πανελλήνιο με το που έσκασε στο «Power of love». Έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τον συμπαίκτη της Δώρο Παναγίδη και η σχέση τους αλλά και ο χωρισμός τους έγιναν εξώφυλλα σε περιοδικά. H Αθηνά Χρυσαντίδου, η παίκτρια η οποία συζητήθηκε από τις πρώτες ημέρες των τηλεοπτικών εμφανίσεών της τόσο για την πραγματική της ηλικία όσο και για τις εμφανίσεις της προ «Power of love» σε άλλες εκπομπές, έχει κρυμμένα μυστικά, τα οποία αποφάσισε να αποκαλύψει σε μια συνέντευξη στην «Espresso». Η ίδια βγάζει στη φόρα σεξουαλικές παρενοχλήσεις, «ροζ» προσφορές και χρηματικά ποσά για να ξαπλώσει στο κρεβάτι αντρών.

«Έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά και έχω γίνει αποδέκτης «ροζ» πρότασης. Μου έχουν στείλει τρεις τέσσερις φορές σε μήνυμα ότι θα μου έδιναν 10.000 ευρώ για ένα βράδυ. Όπως το διάβασα, έτσι και το εξαφάνισα. Σε σοκάρει να διαβάζεις κάτι τέτοιο και ειδικά όταν βλέπεις τα άτομα που σου το στέλνουν αυτό το μήνυμα να είναι και γνωστά. Δεν θα πούλαγα τον εαυτό μου και είμαι κατηγορηματική σε αυτό» είπε συγκεκριμένα η Αθηνά Χρυσαντίδου.

Στην ίδια συνέντευξη το 22χρονο μοντέλο του instagram απάντησε και τι γεύση τις άφησε το ριάλιτι σχέσεων Power of Love στο οποίο συμμετείχε: «Μου αφήνει μια όμορφη γεύση. Ήταν μια όμορφη εμπειρία και θα τη θυμάμαι τουλάχιστον έτσι. Δεν μετάνιωσα που έλαβα μέρος. Ήμουν και πιο μικρή, πιο αυθόρμητη, φιλόδοξη. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου και ήμουν αληθινή, το πιο σημαντικό για εμένα».

Όσον αφορά την ενασχόλησή της με την τηλεόραση η Αθηνά εξήγησε: » Ο χώρος της τηλεόρασης είναι κάτι που αγαπώ και όταν αγαπώ κάτι, προσπαθώ γι’ αυτό. Προφανώς και επιδίωξα να ασχοληθώ με τον χώρο της τηλεόρασης και όντως έκανα κάποια συνεργασία. Πολλές φορές το ξεκίνημά σου δεν είναι αυτό που θα ήθελες ή ονειρευόσουν. Είμαι μικρή ακόμη όμως και μαθαίνω. Θέλω να παρακολουθήσω και κάποια σεμινάρια μελλοντικά και ό,τι ευκαιρία μού έρθει να είναι χωρίς βρομιά και παρασκήνιο».

Η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι μισή πόντια και μισή Ρωσίδα. Έχει τελειώσει τουριστικά, μιλάει Ρώσικα και Αγγλικά και θέλει να τελειώσει και Δραματική σχολή γιατί της αρέσει το θέατρο και η τηλεόραση. Σε μια ερωτική σχέση, είναι πολύ ρομαντική και λίγο ζηλιάρα. Στο Power of love έκανε είσοδο μαζί με μία κούκλα της που την έχει από πέντε χρονών και έχει συνδεθεί μαζί της.

Ήταν το πρώτο πράγμα που πήρε μαζί της στην Ελλάδα όταν είχε έρθει. Επίσης πήρε μία οικογενειακή φωτογραφία. Πιστεύει πως είναι δύσκολο να βρεις κάτι αληθινό στις μέρες μας. Και δεν πήγε στο παιχνίδι για να παντρευτεί. Είναι αδίστακτη, κυκλοθυμική και σε έναν άντρα κοιτάει επίμονα τα χείλη του. Αιτία χωρισμού για εκείνη είναι η απιστία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr