Αθηνά Οικονομάκου: Η αποκάλυψη για την κόρη της

0
82

Αθηνά Οικονομάκου: Η αποκάλυψη για την κόρη της και την ψυχολογία της μετά τη δεύτερη γέννα .Η ηθοποιός μίλησε για όσα βιώνει τις πρώτες μέρες με το δεύτερο παιδάκι της στο σπίτι.

Η Αθηνά Οικονομάκου ζει τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της μιας και στις 9 Ιουνίου έγινε μαμά για δεύτερη φορά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η ηθοποιός, από εκείνη την ημέρα, δημοσιεύει συχνά videos στα Insta Stories μιλώντας για την κόρη της, αλλά και για όσα βιώνει σε αυτήν τη δεύτερη εμπειρία της μητρότητας.

Η διαφορά στη δεύτερη λοχεία

Όπως κάθε μητέρα έτσι και η Αθηνά Οικονομάκου δυσκολεύτηκε τις πρώτες μέρες με τον γιο της, Μάξιμο, στο σπίτι το 2018 όταν και γέννησε για πρώτη φορά. «Στο πρώτο παιδί είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα», λέει σε βίντεο σε Insta Story η 35χρονη ηθοποιός. Και είναι και λογικό. Τα παιδιά δεν έρχονται με οδηγίες χρήσης και  ειδικά για μια νέα μητέρα και οι πρώτες μέρες είναι αρκετά περίεργες και δύσκολες.

Η Αθηνά, όμως, εξήγησε πως σε αυτήν τη δεύτερη λοχεία όλα είναι πολύ καλύτερα. Όπως είπε, τώρα τα πράγματα είναι πιο ομαλά, γιατί είναι το δεύτερο παιδί. Όλα είναι πολύ πιο απλά, εύκολα και ήρεμα σε σχέση με την πρώτη λοχεία, που ήταν μέσα στο άγχος, μέσα στην ανασφάλεια και όλα ήταν πιο δύσκολα.

Το όνομα της κόρης της

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν μερικές ημέρες αποκάλυψε με ένα post στο Instagram το όνομα της κόρης της. Για την ακρίβεια, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χεράκι της μικρής να κρατά το μενταγιόν με το όνομά της. Και το όνομα αυτής, Sienna.

Το ιδιαίτερο όνομα της μικρής φαίνεται ότι ενθουσίασε τους fans και followers της Αθηνάς Οικονομάκου με την ηθοποιό να σπεύδει να τους ευχαριστήσει μέσα από το Instagram της. Συγκεκριμένα, η Αθηνά είπε πως δέχθηκε πολλά μηνύματα ενθουσιασμού για το όνομα της κόρης της και πως χάρηκε πολύ για αυτό, διότι κι εκείνη την έχει ξετρελάνει το συγκεκριμένο όνομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr