Μπαχτσελί: Είναι πολύ εύκολο να διασχίσεις το Αιγαίο

0
69

Μπαχτσελί: Νέα, ευθέως ανθελληνική επίθεση εξαπολύεται από Τούρκο υψηλόβαθμο αξιωματούχος μέσα σε μία ημέρα, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Πρόεδρου της γείτονος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Νέα, ευθέως ανθελληνική επίθεση εξαπολύεται από Τούρκο υψηλόβαθμο αξιωματούχος μέσα σε μία ημέρα, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Πρόεδρου της γείτονος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σειρά είχε, αυτή τη φορά, ο συγκυβερνήτης του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο Πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) σχολίασε, σε ομιλία του στη Σεβάστεια, τα λόγια του Τούρκου Προέδρου στη Σαμψούντα.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση, ο Ν. Μπαχτσελί, αξιολογώντας τα λόγια του προέδρου του AKP Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την Ελλάδα, «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα», τόνισε: «Ο Πρόεδρός μας είπε την αλήθεια, είναι πολύ εύκολο να διασχίσεις το Αιγαίο Πέλαγος».

Ο Μπεχτσελί επανέλαβε την ανοιχτή πολιτική στήριξη στον Ερντογάν και στο κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης εναντίον, κυρίως, της νεοπαγούς Συμμαχίας μεταξύ του κεντροαριστερού κόμματος του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και του υπερσυντηρητικού Καλού Κόμματος.

Στην ομιλία του πολιτικού συνεργάτη και συνοδοιπόρου του Τούρκου Προέδρου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η ώρα πλησιάζει, ο κύκλος στενεύει. Ο υποψήφιος μας είναι ξεκάθαρος, η απόφασή μας είναι ξεκάθαρη. Υποψήφιός μας για την προεδρία είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στόχος μας είναι ο κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επανεκλεγεί Πρόεδρος με μεγάλη διαφορά και να αναδυθεί μια πολύ ισχυρή ομάδα του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος και η Λαϊκή Συμμαχία όσον αφορά τον αριθμό των βουλευτών και την πολιτική υποστήριξη στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση. της Τουρκίας. Αυτός είναι ο στόχος μας, προς αυτόν στρέφεται η προσπάθειά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr