Μπακογιάννης για Θεοδωρικάκο: Ελπίζω να κάνουμε νέα αρχή

0
38

Μπακογιάννης για Θεοδωρικάκο: Στην “σύγκρουση” που ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα ανάμεσα στον ίδιο και τον Τάκη Θεοδωρικάκο αναφέρθηκε σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης.

Στην “σύγκρουση” που ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα ανάμεσα στον ίδιο και τον Τάκη Θεοδωρικάκο αναφέρθηκε σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο Mega σχολίασε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα.

«Η αυτοδιοίκηση είναι η πραγματική ζωή. Την προηγούμενη εβδομάδα, εγώ έκανα τη δουλειά μου. Εφόσον είχα εξαντλήσει τα άλλα μέσα οφείλω ως δήμαρχος να είμαι το μεγάφωνο των Αθηναίων. Στην Αθήνα έχουμε πρόβλημα που οφείλουμε να το αντιμετωπίσουμε και να συνεργαστούμε για να βρούμε λύση. Έχουμε κάνει καταγραφή δρόμο – δρόμο και έχουμε φτιάξει το μαύρο χάρτη της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας στην πόλη. Θέλουμε αυτό να το θέσουμε στη διάθεση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για να ενισχύσουμε την αστυνόμευση στην πόλη», σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει.

«Το ραντεβού με τον κ. Θεοδωρικάκο το περιμένω. Αυτό που μετράει είναι το τι κάνουμε, και όχι το τι λέμε. Ελπίζω πως η δημοσιοποίηση του ζητήματος θα μας επιτρέψει να κάνουμε μια νέα αρχή», πρόσθεσε.

Για τα έργα στην Αθήνα

Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε και στα έργα που γίνονται στην Αθήνα. «Το Σύνταγμα είναι ένα έργο που έχει αργήσει εδώ και δύο δεκαετίες. Υλοποιούμε μια μελέτη που είχε γίνει πριν και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν προχώρησε ποτέ. Στόχος μας ο επανασχεδιασμός της κάτω πλατείας, ένας πράσινος επανασχεδιασμός, με δέντρα και δημόσιο χώρο. Το έργο θα ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Παράλληλα δουλεύεται η Πανεπιστημίου στη ίδια λογική, με το έργο να αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του επόμενου χρόνου», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων. «Επειδή βιαζόμαστε γινόμαστε πρόχειροι και επιπόλαιοι, και αυτό δεν το θέλουμε, μας ενδιαφέρει η ποιότητα του αποτελέσματος», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr