Μπαρτζώκας: «Πως γίνεται να μην επηρεαστούμε από το γεγονός; Έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινωνία»

0
38

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που έκανε λίγο πριν την αναχώρηση της ερυθρόλευκης αποστολής για το Μιλάνο. έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο δυστύχημα των Τεμπών, αναφέροντας πως ολόκληρη η ομάδα είναι επηρεασμένη από το τραγικό συμβαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Πώς γίνεται κάθε νοήμων άνθρωπος να μην επηρεαστεί από αυτό το γεγονός; Και τους ξένους, όχι μόνο τους Έλληνες. Έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινωνία. Δύσκολο, αλλά πρέπει να εργαστούμε, είναι στη φύση της δουλειάς μας.

Η Αρμάνι έχει κερδίσει τα τελευταία τρία ματς, έχει πολύ καλό προπονητή και ρόστερ. Με βάση τους τραυματισμούς που είχε, δεν πήγε όσο καλά περίμεναν. Είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα, αν εξαιρέσεις τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, έχουν καλά αποτελέσματα. Δείχνουν να έχουν ανακάμψει αγωνιστικά. Όλοι παίζουν πλέον με κίνητρο απέναντί μας, λόγω της θέσης μας. Αλλά και εμείς παίζουμε με το πρέπει, πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την ψυχολογική επιβάρυνση, που μας δίνει το γεγονός ότι πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Άλλες φορές στραβώνει το ματς, άλλες όχι. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε επτά ήττες, αλλά έχουμε και καλό ρεκόρ, ειδικά εκτός έδρας. Η προσέγγιση δεν αλλάζει. Έχουν αρχίσει διάφορα σενάρια αναφορικά με τη βαθμολογία, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Με βάση το πρόγραμμα, δεν γίνεται αλλιώς, μόνο να κοιτάμε τι ακολουθεί.

Ο κόσμος μας εμπιστεύεται, ξέρει ότι θα δώσουμε μάχη και ότι θα παλέψουμε και ότι θα παίξουμε το παιχνίδι μας. Πάντα υπάρχουν δυο αποτελέσματα στο μπάσκετ, νιώθουμε πάντα την εμπιστοσύνη του κόσμου, είναι παντού. Αυτό είναι το μέγεθος του Ολυμπιακού, όπου παίζει να έχει κόσμο στο πλάι του».

Πηγή: Pagenews.gr