Μπεκ Παναθηναϊκός: Οι δύο επιλογές που έχει το τριφύλλι μαζί του

0
30

Σκέτος «πονοκέφαλος» για τον Παναθηναϊκό είναι ο Ούφε Μπεκ και το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την ελληνική ομάδα.

Είναι εμφανές πως το «τριφύλλι» ψάχνει τρόπο να τον…. ξεφορτωθεί αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Και αυτό είναι κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη την αποχώρησή του από την «πράσινη» ομάδα η οποία εξετάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές της προκειμένου να… απαλλαγεί από εκείνον, την ώρα που είναι γνωστό ότι ο Δανός εξτρέμ δεν υπολογίζεται από τον Ντάνι Πογιάτος.

Τη λύση λοιπόν, προσπάθησε να βρει ο Τσάβι Ρόκα ο οποίος έψαξε για ενδιαφερόμενη ομάδα προκειμένου να τον πουλήσει. Μα κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και αυτή τη στιγμή φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι. Έτσι, όπως αναφέρει η «LiveSport», ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής αναζητά πλέον ομάδα για να τον παραχωρήσει ως δανεικό. Και εφόσον δεν καταφέρει να βρει κάποια, τότε θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο της λύσης του συμβολαίου του, με τον Παναθηναϊκό να πρέπει βέβαια να καταβάλει αποζημίωση στον παίκτη.

Από την άλλη, ο Ούφε Μπεκ φαίνεται πολύ δύσκολος στις διαπραγματεύσεις του με τον Παναθηναϊκό για τη λύση του συμβολαίου του. Όσο ο Παναθηναϊκός εξετάζει τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στο πλάνο του Ντάνι Πογιάτος για τη νέα σεζόν, ο Ούφε Μπεκ φαίνεται να αποτελεί την πιο δύσκολη περίπτωση για τον Τσάβι Ρόκα.

Οι «πράσινοι» βρήκαν ομάδα στον Δανό ποδοσφαιριστή και προσπάθησαν να καλύψουν ένα μέρος του συμβολαίου του, αν και ο 27χρονος δεν εμφανίστηκε καθόλου εύκολος στις διαπραγματεύσεις του με το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μπεκ ζητά όλα τα χρήματα μέχρι το καλοκαίρι του 2022 όταν δηλαδή λήγει και το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, το ποσό που φέρεται να ζητά και να αντιστοιχεί σε εκείνον, είναι περίπου στις 350 χιλιάδες ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr