Μπέττυ Μαγγίρα: «Είχε πέσει σε κώμα ο Άκης Σακελλαρίου – Νιώθαμε τύψεις που παίζαμε»

0
47

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του Άκη Σακελλαρίου.

Ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε για μία σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του στην εκπομπή που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ηθοποιός γνώριζε για αυτό και περιέγραψε τη δική της εμπειρία, λέγοντας:

«Αυτό που είχαμε ζήσει με τον Άκη Σακελλαρίου δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όταν αρρώστησε βαριά στην περιοδεία μας, έπαθε πνευμονία, έπαιζε με 40 πυρετό, έσερνε τα πόδια του. Έβγαινε από τη σκηνή κι έβλεπες έναν άνθρωπο που είναι έτοιμος να σβήσει. Του έλεγα να μην παίξει και να ακυρώσουμε την παράσταση, έλεγε όχι κι έβαζε το 200% από αυτό που του είχε απομείνει για να καταφέρει να βγάλει την παράσταση».

Αργότερα, τόνισε ότι: «Τον πήραμε σηκωτό, τον γύρισε πίσω ο Αλέξανδρος, μπήκε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Εμείς είχαμε όλοι παγώσει, είχαμε ανατριχιάσει. Εν τω μεταξύ παίζαμε, έπρεπε να συνεχιστεί η παράσταση γιατί ήταν κλεισμένες οι πιάτσες. Όταν έπεσε σε κώμα ήμασταν τόσο μουδιασμένοι, πηγαίναμε να παίξουμε και νιώθαμε τύψεις».

Κλείνοντας, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε πως:

«Δεν θα ξεχάσω το πρώτο τηλεφώνημα αφού ξύπνησε. Το θυμάμαι και συγκινούμαι γιατί με πήρε τηλέφωνο και του λέω “Άκη μου, πώς είσαι;”, δεν μπορούσε να μιλήσει καλά και μου έλεγε “θα γίνω καλά σε λίγες μέρες και θα έρθω”. Το μυαλό του ήταν να έρθει και να παίξει, ήταν τόσο συγκλονιστικό».

Πηγή: Pagenews.gr