Μπουλίτσα Καφές της Χαράς: Ξαναπήγε στην Αννίτα Πάνια και το Twitter πήρε φωτιά

0
28

Το παρών στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Αννίτα Κοίτα» που προβάλλεται στο OPEN, έδωσε για ένα ακόμα Σάββατο (26 Σεπτεμβρίου) η Χριστίνα Αρχοντή, γνωστή και ως «Μπουλίτσα» από το «Καφέ της Χαράς».

Να θυμίσουμε πως η τηλεοπτική «Μπουλίτσα» η οποία μεγάλωσε και έγινε 20 χρονών, την προηγούμενη εβδομάδα είχε ντυθεί ροκ νύφη στο «Αννίτα Κοίτα». Κάθε φορά τέσσερις γυναίκες διαγωνίζονται στην καλύτερη πόζα διεκδικώντας τον τίτλο της βασίλισσας του Instagram στη στήλη «Το Pοst μου Κοίτα».

Μάλιστα, σε παλαιότερο επεισόδιο είχε ντυθεί ροκ νύφη καθώς αυτό ήταν το θέμα που απαιτούνταν για την εκπομπή, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία της:

Αυτό το Σάββατο το κόνσεπτ απαιτούσε σέξι και πιο άγρια διάθεση, για αυτό και εκείνη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό! Παρόλα αυτά, δεν φάνηκε να άρεσε και πολύ στους χρήστες του Twitter.

Δείτε μερικά από τα tweets που δημοσιεύτηκαν μόλις οι χρήστες την είδαν:

Να αναφέρουμε ότι όταν εμφανίστηκε στο Καφέ της Χαράς ήταν τεσσάρων χρονών και είχε υποδυθεί την κόρη της Τζόυς Ευείδη και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, αλλά τώρα πια είναι 20 χρονών και σπουδάζει Βιολογία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr