Μπουρνάζι: Έφοδος της αστυνομίας σε μαγαζί με 400 άτομα

0
66

Στο νυχτερινό μαγαζί στο Μπουρνάζι επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και λουκέτο δεκαπέντε ημερών

Νυχτερινό μαγαζί στο Μπουρνάζι λειτουργούσε κανονικά με μουσική πέρα του προβλεπόμενου ωραρίου, όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο της αστυνομίας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Στις 2:30 τα ξημερώματα, η μουσική έπαιζε στη διαπασών και ο κόσμος έμπαινε κανονικά για να διασκεδάσει. Στο σημείο έφτασαν πάνω από 10 περιπολικά και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να μπουν στο μαγαζί, οι υπεύθυνοι έκλεισαν τις πόρτες. Μετά από τουλάχιστον μισή ώρα διαπραγματεύσεων, τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν.

Στο μαγαζί υπήρχαν τουλάχιστον 400 άτομα και άρχισαν να βεβαιώνονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να κόψουν μόνο 50 πρόστιμα, καθώς κάποια στιγμή επικράτησε ένταση, που είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει έξω από το μαγαζί ακόμα και διμοιρία ΜΑΤ. Στο μαγαζί επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και λουκέτο δεκαπέντε ημερών, ενώ συνελήφθη και ο υπεύθυνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω μαγαζί στο Μπουρνάζι δεν είναι η πρώτη φόρα που επιχειρεί να παρακάμψει τα μέτρα για την πανδημία για τον κορωνοϊό, καθώς έχει λειτουργήσει παράνομα και σε άλλα lockdown.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr