Χαλκιδική: Δεύτερη ανατίναξη ATM σε τρεις μέρες

0
49

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, άγνωστοι στη Χαλκιδική ανατίναξαν ΑΤΜ χωρίς όμως να καταφέρουν να το ανοίξουν. Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες που πριν από τρεις μέρες επιχείρησαν το ίδιο σε άλλο ΑΤΜ. Αυτή τη φορά η έκρηξη έγινε, αλλά και πάλι οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα.

Στόχος των κακοποιών ήταν το μηχάνημα που βρίσκεται έξω από το ξενοδοχείο Aegean Melathron, στην Καλλιθέα της Κασσάνδρας, το οποίο ανατίναξαν στις 4.26΄ τα ξημερώματα της Τρίτης. Η έκρηξη συγκλόνισε την περιοχή και η Αστυνομία απέκλεισε τον χώρο, όπου έκαναν έρευνα οι ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών οι οποίοι συνέλεξαν τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού και διαπίστωσαν ότι οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν χρήματα.

Η αστυνομία ψάχνει για αποτυπώματα

Οι ίδιοι, προφανώς, άγνωστοι είχαν επιχειρήσει το περασμένο Σάββατο να ανατινάξουν άλλο ένα ΑΤΜ στη Νικήτη, αλλά ο μηχανισμός που τοποθέτησαν δεν εξερράγη, παρελήφθη ακέραιος από το ΤΕΕΜ και εξετάζεται για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr