Χάρης Ρώμας θέατρο: Μεταφέρει θεατρικά την ταινία «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» – Ποιοι θα παίξουν

0
228

Χάρης Ρώμας θέατρο: Ο πετυχημένος ηθοποιός μετά την διετή επιτυχία του με τον «Βαπτιστικό της Κυρίας» στο θέατρο «Αθηναϊς» αποφάσισε να μεταφέρει στο θεατρικό σανίδι του ίδιου θεάτρου την ταινία «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» του Νίκου Τσιφόρου και του Πολύβιου Βασιλειάδη, που αναγνώρισε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία το 1961 που προβλήθηκε.  Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2020 και μέχρι τώρα έχει κλείσει η χαρισματική Τάνια Τρύπη και ο ταλαντούχος Γιώργος Γαλίτης, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον ρόλο του κοντού.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το όλο εγχείρημα και ο Χάρης Ρώμας που θα τον δούμε να υποδύεται τον Κλέαρχο. Οι πληροφορίες μέχρι τώρα είναι πολύ συγκεκριμένες, αλλά όσο η νέα σεζόν θα αναμένεται οι πληροφορίες που θα έρχονται στο φως θα είναι περισσότερες.

Η πλοκή της ταινίας

Ο ευκατάστατος μεσήλικας έμπορος βουτύρου και ελαιολάδου Κλέαρχος Ζουγκαλάς (Αυλωνίτης) απατά συχνά την αυστηρή και άσχημη γυναίκα του Μαρίνα (Γεωργία Βασιλειάδου), τις υποψίες της οποίας φροντίζει να κατευνάζει ενοχοποιώντας τον κοντό γαμπρό του Μάχο, τον οποίο η Μαρίνα αντιπαθεί και περιφρονεί. Όταν η ζωηρή και γοητευτική ζωντοχήρα γειτόνισσα Ηρώ παροτρύνει τον Κλέαρχο να της κάνει παρέα στις διακοπές της στα Καμένα Βούρλα, εκείνος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να τη συνοδεύσει, που δεν θα υποψιάσει όμως τη Μαρίνα.

Έτσι, όταν συνειδητοποιεί πως ο γαμπρός του Μάχος, αντιμετωπίζει κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα, τον πείθει να συμβουλευτεί γιατρό ο οποίος θα του συστήσει ιαματικά μπάνια στα Καμένα Βούρλα. Κατόπιν, πείθει τη γυναίκα του πως ο Μάχος θα πάει στα Καμένα Βούρλα με πρόφαση τα ιαματικά μπάνια για να κάνει στην πραγματικότητα διακοπές με κάποια ερωμένη του και προτείνει να πάει και ο ίδιος εκεί για να παρακολουθεί δήθεν το γαμπρό τους.

Στα Καμένα Βούρλα ωστόσο, ο Μάχος κάνει όντως παρέα με μια γυναίκα που γνώρισε εκεί, συναντά τυχαία τον Κλέαρχο και ξεσκεπάζονται μεταξύ τους, αποφασίζοντας να διασκεδάσουν με την Ηρώ και την φιλενάδα του Μάχου, ελληνίδα του εξωτερικού, Λία. Στο μεταξύ, ένας δικηγόρος αναζητά τον Μάχο στην Αθήνα, πηγαίνει στο σπίτι του αλλά δεν λέει στη Μαρίνα τι ακριβώς θέλει. Εκείνη μπαίνει σε υποψίες για πιθανές παρανομίες του Μάχου και αποφασίζει να πάει με τη Ρέα στα Καμένα Βούρλα όπου ανακαλύπτει τις γυναικοδουλειές του γαμπρού της. Εκεί αποκαλύπτεται πως ο Ντίμης, ο αρραβωνιαστικός

Πηγή: Pagenews.gr