Χριστίνα Κεφαλά: Έφυγε από το Survivor και δήλωσε ότι το περίμενε [vid]

0
21

Η Χριστίνα Κεφαλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί αγωνιστικά και να βοηθήσει την ομάδα της, γι’αυτό και ψηφίστηκε

Μετά τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο η Χριστίνα Κεφαλά έγινε η δεύτερη παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι μόλις έχασε την ασυλία της πρώτης εβδομάδας. Η παίκτρια δεν κατάφερε να προσαρμοστεί αγωνιστικά και να βοηθήσει την ομάδα της, γι’αυτό και ψηφίστηκε. Όπως και σε αυτή την αποχώρησή της έτσι και στο προηγούμενο Survivor, η πρώτη αντίδρασή της τη στιγμή της ανακοίνωσης, ήταν να πει: «Το περίμενα».

Η παίκτρια τότε είχε «μπλεχτεί» στο τρίγωνο με Σάκη και Μαριαλένα πράγμα που όπως είπε την είχε επηρεάσει σημαντικά. Στόχος της αυτή την φορά ήταν να μείνει όσο πιο μακριά γίνεται από το ζεύγος. Παρόλα αυτά δεν άντεξε να μείνει εντελώς αμέτοχη σε ότι έχει να κάνει με ζευγαράκια…

Το Survivor καλώς ή κακώς τελείωσε για εκείνη, όπως είπε όμως είναι ευγνώμων ακόμα και αγι’αυτό το σύντομο πέρασμά της από το ριάλιτι. Άλλωστε δεν πέρασε και άσχημα! Ο Τάκης επέστρεψε στην Μπλε καλύβα από το νοσοκομείο, τον ενημέρωσαν για τα όσα απαράδεκτα είχε αναφέρει την προηγούμενη μέρα η Στέλλα. Εκείνος σαν να μην έλειψε ποτέ, ξεκίνησε μια επίθεση προς τη Στέλλα, την οποία συμβούλευσε να κλείνει το στόμα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr