Χριστίνα Κολέτσα: «Μου έχουν κάνει άπειρες προτάσεις γάμου αλλά δεν δέχτηκα»

0
45

Χριστίνα Κολέτσα: Τραγουδούσα στο Romeo και ένας κύριος μου πετούσε λουλούδια στο πρόσωπο, πιάνω λουλούδια, του τα πετάω, τον βρίζω και φεύγω. Ήταν ο Lenny Kravitz

Χθες Δευτέρα (27/3) η Χριστίνα Κολέτσα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» και παραχώρησε μία αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε τον λόγο για τον οποίο δεν θέλησε να κάνει οικογένεια, ενώ παλιότερα ήταν το όνειρό της.

«Μου έχουν κάνει άπειρες (σ.σ. προτάσεις γάμου). Στα social media μου κάνουν κάθε μέρα. Αν υπήρχε κάποια σοβαρή περίπτωση, θα είχα παντρευτεί. Όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για να σου είμαι ειλικρινής, ήταν το όνειρο της ζωής μου και ήθελα να κάνω τρία παιδιά. Ήθελα να έχω οικογένεια», είπε η Χριστίνα Κολέτσα και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Περνώντας τα χρόνια, έφαγα την μία απογοήτευση μετά την άλλη και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο να μην το κάνω. Δεν είχα ποτέ αυτήν την ανασφάλεια ότι πρέπει να το κάνω. Ήθελα πάντα να κάνω πράγματα, τα οποία μετά από πολλή σκέψη ήξερα ότι θα κάνω και τους γύρω μου ευτυχισμένους. Να κάνω δύο παιδάκια και να μην μεγαλώσουν σωστά, δεν θα το έκανα ποτέ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr